Sjajan post.Da, pada na sve stanare ali je to obično i mnogo veća površina od kuće pa mu dodje kao da ulažeš u svoju kući. To što je naš narod ograničen pa smatra svojim samo do ulaznih vrata je i razlog zašto nam se zgrade raspadaju i zašto imaš utisak da živiš na deponiji. Kao što rekoh ako tako gledaš ti i oko kuće ne moraš da pipaš ništa i da pustiš da se raspada, središ unutra sobe i to je to ali to onda gubi dosta pozitivnog. Kuća se kupuje da bi imao svoj mir, dvorište da se odmaraš, da se deca igraju, da imaš veći komfor, da bude čisto i sredjeno, a ne da po hodnicima visi djubre, da hodnici smrde na budj i mokraću, da se fasada raspada dok ne ubije nekog, da je u dvorištu nepokošena trava puna djubreta, da čuješ komšiju u wcu... Ja dolazim iz kuće i trebalo mi je 6-12 meseci da se "priviknem" na te stvari koje su drugima normalne.
Tebra...Kod mene u zgradi stanari cesto uriniraju po hodnicima, obicno stariji ljudi.
Jednoga sam i uhvatio na delu. "Jbg nisam mogo da izdrzim", rekao je.
Uglavnom deluje urednije od Pančeva.
Iskreno ne sećam se da sam ikada ušao u ulaz koji je smrdeo na pišaću,Ali "često" uriniraju ☺ samo zamišljam taj ulaz na šta liči i kako zaudara...
Ja sam video nekog dedu na prokopu na samom peronu, on jadničak verujem da stvarno nije mogao da izdrži, a možda je i samo bezobrazluk iz juniorskih dana koji ga nije napustio... i kod Vuka sam video klinca opušteno šorao kod stepenica. Nije ga čak ni malo uznemirilo što prolazim.
Otkrij nama ponavljačimaТо се већ нашироко зна. Ја, ево, често сликам тај најпомињанији комшилук форума.
Панчево је нажалост аљкаво због бувљака а велики проблем је и локација депоније.Uglavnom deluje urednije od Pančeva.
Решавам за који минут.Otkrij nama ponavljačima
Veze nema buvljak i neuređenost Pančeva, buvljak je periferija.. ni deponija nema nikakve veze.Панчево је нажалост аљкаво због бувљака а велики проблем је и локација депоније.
Brt ti ko da nikada nisi bio u pancevu...Панчево је нажалост аљкаво због бувљака а велики проблем је и локација депоније.
Кад ветар дуне, лете кесе километрима.Brt ti ko da nikada nisi bio u pancevu...
I buvljak i pogotovo deponija su jako daleko od centra grada pa nikakav uticaj nemaju...
I železnicka je isto daleeko od centra...Кад ветар дуне, лете кесе километрима.
Центар је супер, ал око железничке хорор, исто аљкаво делује део узводно од Тамишког моста уз насип.
Ал је ок све скупа.