dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.366
sutra stize OY-RUZ
Ne znam da li sam paranoičan od života ovde, ali meni ovo poslovanje Air Serbije sa wet leasovima liči na izvlačenje/pranje para.
Razlog ovoga he moglo da bude 1001 stvar koja nema veze sa AS. Al bitno da su trudnice i mala deca tuPutnici ogorčeni na Er Srbiju: "Umesto sa Zakintosa polećemo sa Kefalonije, ovo je nedopustivo, na letu ima male dece i trudnica"
Putnici koji su avionom Er Srbije sutra trebali da polete sa Zakintosa ogorčeni su, jer će zbog izmena ipak poleteti sa Kefalonije, i to nakon nekoliko sati provedenih u transferu do aerodroma na Kefaloniji.nova.rs
AirSrbija svakodnevno na drustvenim mrezama vodi digitalni marketing sa novim letovima, avionima, promocijama i sl., dok je 99% posto komentara ispod objava negativno. Odgovaraju kao botovi po principu selo gori a baba se ceslja. Uglavnom su negativni komentari od stranaca i svi se ticu izgubljenih prtljaga, sporosti u resavanju problema, nedostatka informacija. Ne znam da li je problem njihov, aerodroma NT ili oboje ali ovo je porazavajuce i ponizavajuce. Ono sto je interesantno samo letovi AirSrbije kasne i zalbe su na izgubljeni prtljag sa njima. Putnici se vrate sa godisnjih odmora a od prtljaga ni traga.
Mislim da nije, koliko znam potrebna je boarding karta kao dokaz da si bio na letu.Да ли је могуће уложити жалбу на кашњење лета, ако изгубиш бординг карту?