Прле
Expert
- Učlanjen(a)
- 29.11.2018.
- Pohvaljen
- 8.948
Па ваљда ће и то да се реши. Ено први АТР дошао, ваљда ће и други авиони ускороMisliš nema ništa od stabilizacije reda letenja?
Па ваљда ће и то да се реши. Ено први АТР дошао, ваљда ће и други авиони ускороMisliš nema ništa od stabilizacije reda letenja?
Ко покуша - успеће и нећеTrebalo je skromnije.
Bez velikih ambicija.
Uz manje pohlepe.
Tako je unazad već mesecima, poslednja dešavanja nisu mnogo doprinela.
Izgleda da priča o dry lease-u Embraer-a utemeljena, što jeste pohvalno.
Монтенегро има и свога посла.
Иначе, треба у принципу пет посада по авиону, тј за 2 Ембраера - 20 пилота. .
Već se stabilizovalo.Pa ako sad posle korone i svega nije trebalo da zagrizu, onda ne znam kad jeste.. Stabilizovaće se ovo, treba to sve samo bolje koordinisati..
To bi imalo smisla jer je Porto mislim drugi na listi neopsluzenih destinacija po broju putnika, prvi je valjda Mancester. Pritom, slotovi na LIS su veliki problem.Kakve su to glasine da ce JU poceti da leti za Porto?
EDIT
sad sam nasao clanak na exyu https://www.exyuaviation.com/2023/06/air-serbia-considering-second.html
E170/190 Type Rated Pilots
MARATHON AIRLINES S.A. Belgrade, Serbia
Marathon Airlines of Greece currently operates 4 E175/190 aircraft. The fleet will increase to 6 aircraft in the coming months. We are hiring E175/190 Rated Pilots based in Belgrade Serbia. Permanent contracts available.
MARATHON AIRLINES S.A. hiring E170/190 Type Rated Pilots in Belgrade, Serbia | LinkedIn
Posted 1:27:11 PM. Marathon Airlines of Greece currently operates 4 E175/190 aircraft. The fleet will increase to 6…See this and similar jobs on LinkedIn.rs.linkedin.com