Znači, nema ga minimum dva meseca..A YU-ARC ide veceras u Istanbul kao JU4040, predpostavljam na D-check
qq lele analitičara...Pantograf
Ja bih uvek išao avionom a ne kolima, ako putujem sam.
Alen Šćuric
Nema to baš previše smisla.
Pantograf
Meni nema smisla ići kolima. Skuplje je, a šta će mi automobil u velikom gradu? Ako hoću da obiđem i npr. Balaton, onda kolima, ali samo za Peštu, grad sa 4 linije metroa, nikako.
Alen Šćuric
Ma u Budimpeštu svi idu autom. Kako vam je auto skuplji od aviona?
Pantograf
Kad putuje sam čovek, obično dođe auto skuplji od aviona, ili košta isto, čudi me da to još niste otkrili (gorivo+putarine/cestarine, da ne računamo amortizaciju, jer je onda mnogo skuplje kolima). Kada je više ljudi u automobilu, dođe naravno jeftinije po putniku.
Alen Šćuric
Ja i te kako jesan. Nemalo puta računam što mi je jeftinije. Najčeše mi je jeftinije putovati avionom ako nas ima dvoje ili je neznatno skuplje pa radije koristim avion. Za Dubrovnik su mi jeftinija i tri putnika avionom. Koliko puta sam o tome pisao.
A YU-ARC ide veceras u Istanbul kao JU4040, predpostavljam na D-check
Ne, ali im ni ne treba. Podesili su letove tako da svi mogu sa jednim A332. JFK je 3pw, TSN 1pw. Avion iz TSN nedeljom slece u 12:00, pa ide za JFK u 14:10. Sve je lepo uklopljeno.Imaju li zamenu?
Pa zar nije upravo leteo do Beograda sa jos jednom osobom i bas argumentovao kako mu se vise isplati nego ici kolima hahaNe znam troluje li ovaj čovek sopstveni sajt, ili šta? Tema su letovi Beograd - Budimpešta.
qq lele analitičara...
Proveravamo i mi u poslednje vreme. Vise puta sam bio iznenadjen kad sam sletao iz Bazela da su nas na kapiji sacekali granicni policajci.Pogledajte prilog 155108
Jutros za Cirih, A320 DanAira
Mislim da je bilo 156 putnika.
Let za Berlin takodje jako dobro popunjem (70-85%) po slobodnoj proceni.
Inače novina u Nemackoj je da proveravaju pasoše odmah na izlasku iz aviona. Kao iz Gvantanama da dolazimo.
Desilo mi se isto autobusam samo iz za Češku kad sam išao.Ništa strašno, u četvrtak sam išao autobusom iz Bratislave u Beč i čim smo ušli u Austriju, zaustavila nas je policija zbog pasoške kontrole.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Austrijanci smaraju, držali su i kontrolu na granici sa Slovenijom, pa čak i Nemačkom. Sa suprotne strane nikad nije bilo kontrole - osim tamo u periodu kada su granice bile otvorene za državljane i one sa vizom u vreme korone.Desilo mi se isto autobusam samo iz za Češku kad sam išao.
Razumem to u drumskom i železničkom saobraćaju. Ali ne razumem svrhu pregledanja pasoša na izlasku iz aviona kada svakako postoji pasoška kontrola posle.