Šta je novo?

Air Serbia

Hvala za obilne informacije i detaljne cifre koje ste objavili, vrlo impresivno. Možda se varam ali imam utisak da se u ovoj zajednici o Er Srbiji na forumu povećava nestrpljenje kad je u pitanju objava zvaničnog plana restruktuiranja Er Srbije. Da budem iskren, čini mi se da ne mogu da dočekam trenutak kad će objaviti da li je EK odobrila pomoć Er Srbiji ali ću morati, kao svi na forumu, da budem još malo strpljiv. Jedva čekam da nastavim diskusiju posle zvanične objave EK.

Ako AIr Srbija 6 godina posluje u minusu, a prezivljava na racun poreski obveznika, onda verovatno ne treba ni da postoji u ovom obliku.
6 X 20 miliona je 120 miliona, pa 96 miliona ove godine, a sledece godine jos mozda 96 ili 196....

Air Srbija treba da bude mala regionalna kompanija kao Montenegro.

А швабе и турци да нас повезују са светом... Одлично

peper.mint":1n7dflmi je napisao(la):
Hvala za obilne informacije i detaljne cifre koje ste objavili, vrlo impresivno. Možda se varam ali imam utisak da se u ovoj zajednici o Er Srbiji na forumu povećava nestrpljenje kad je u pitanju objava zvaničnog plana restruktuiranja Er Srbije. Da budem iskren, čini mi se da ne mogu da dočekam trenutak kad će objaviti da li je EK odobrila pomoć Er Srbiji ali ću morati, kao svi na forumu, da budem još malo strpljiv. Jedva čekam da nastavim diskusiju posle zvanične objave EK.
Naravno da će nadasve pravedna i bez uticaja Nemačke Evropska Komisija doneti odluku koja je u korist građana Srbije. Samo još da nije tog korumpiranog Fiskalnog Saveta.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=802875#p802875:2gv2f1wg je napisao(la):
Прле » Pon Dec 14, 2020 10:36 am[/url]":2gv2f1wg]А швабе и турци да нас повезују са светом... Одлично

Imali smo 6 godina i nismo se odmakli od toga zbog sopstvene megalomanije.
Sansu smo propustili.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=802870#p802870:ps5244l2 je napisao(la):
MC_ » 14 Dec 2020 10:19 am[/url]":ps5244l2]
Air Srbija treba da bude mala regionalna kompanija kao Montenegro.
Јеси ли ти заправо свестан колики је финансијски Чернобиљ Монтенегро ерлајнз, са више десетина милиона губитка по авиону?

Ер Србија треба да буде велика и јага регионална компанија, као Aegean.

MA ima još veće gubitke od AS u odnosu na veličinu kompanije. Ne bi bilo iznenadjenje da propadne uskoro poput Adrie

I MA je megalomanska firma.
Njima je bilo najpametnije da drze linije samo za Beograd, Rim i Moskvu. Mozda Bec.

Ako se Air Srbija svede na svoju meru, mozda ce i preziveti.
Ako u svemu drugom klecimo pred Nemcima i Turcima (i svima ostalima), red je da to ucinimo i u ovoj oblasti.
Kad se svedemo na ono sto jesmo, vise necemo moci da sebe lazemo, izlecicemo se od megalomanije i moci da krenemo napred, da napravimo nesto svoje.

Ред је да то престанемо да радимо у свему, а не да клекнемо још негде

Imam utisak da čitam ponavljanje skoro istih komentara protiv Er Srbije koji se vrte godinama, uz očekivanja da će za razliku od prethodnih komentara ovaj put njihovi komentari učiniti da Er Srbija bude minimizovana ili ugašena.

Albert Ajnštajn je rekao da je ludilo kada stalno ponavljaš istu stvar i oĉekuješ drugačiji rezultat.

peper.mint":t4k6bo2t je napisao(la):
Albert Ajnštajn je rekao da je ludilo kada stalno ponavljaš istu stvar i oĉekuješ drugačiji rezultat.

Ovo se odnosi na višegodišnje pokušaje pravljenja uspešne aviokompanije u Srbiji pod dirigenstskom palicom vlasti?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=803096#p803096:h2jtzok7 je napisao(la):
duke23 » Pon Dec 14, 2020 4:41 pm[/url]":h2jtzok7]
peper.mint":h2jtzok7 je napisao(la):

Ovo se odnosi na višegodišnje pokušaje pravljenja uspešne aviokompanije u Srbiji pod dirigenstskom palicom vlasti?
Kada je bio pokušaj, pardon - pokušaji - da se otpusti 300 ljudi, da se smanje plate 20%, da se za sva vremena penzionišu 737, da se od EK traži odobrenje za Covid19 pomoć?

2013. čišćenje dugova, smanjenje zaposlenih, reorganizacija, dozvola za državnu pomoć i tako to

Govoriš o samo JEDNOJ reorganizaciji jata iz 2013 koja se završila iste godine rebrendiranjem u Er Srbiju? Osim toga Er Srbija je povećala broj zaposlenih u odnosu na jat, nije penzionisala 737 i da li treba da objašnjavam da nije bilo kovida? Promašaj.

Ajnšstajn je rekao kad stalno ponavljaš istu stvar. Očigledno je da se to nikao ne može odnositi na "višegodišnje pokušaje pravljenja uspešne aviokompanije" kao što pokušavaš da izvrneš istinu, već na one koji stalno vrte tri iste teme koje sam naveo u komentaru od juče.

Ako kompanija više godina nije uspešna onda je su u pitanju višegodišnji bezuspešni pokušaji.

I da, 2013. nije jedini put kad je pokušan i najavljen preokret u domaćem avioprevozniku. Samo je bio najbučniji.

Potpuno ste slobodni da stalno ponavljate da je Er Srbija gubitnik koji živi od državnih subvencija, da ima previše zaposlenih i da je Etihad paravan za odlivanje para Arapima. Video sam komentare od pre 5-6 godina sa tim istim temama, ali očigledno da ponavljanjem niste postigli da promenite ishod: da se ugasi-minimizuje Er Srbija. Hvala Ajnštajnu, meni je dovoljno za zaključak, a svako ima slobodu da sam donosi svoj zaključak.

Uostalom već sam primetio da nervoza raste kako treba da bude objavljen plan restruktuiranja i zvanično (EU) odobrenje pomoći. Ako već ponavljanje istih tema godinama ne daje rezultate, probajte nešto drugo za promenu. Da vam pomognem, evo telefona Evropske Komisije: +32 2 299 96 96

O kakvom ti odobrenju pomoći pricas ?
Poslednji put kada sam proveravao Srbija nije bila u EU. Kamo sreće da jeste...

Kakve veze ima da li je avijacija ili bilo sta drugo kada se Evropska komisija bavi unutrašnjim pitanjima EU?
Jedino mogu zatražiti mišljenje da li se krši SSP, a to je bas malo verovatno ( npr isti sporazum ima potpisana i Turska pa sta sve rade)...

peper.mint":3s0dwr4h je napisao(la):
Potpuno ste slobodni da stalno ponavljate da je Er Srbija gubitnik koji živi od državnih subvencija, da ima previše zaposlenih i da je Etihad paravan za odlivanje para Arapima. Video sam komentare od pre 5-6 godina sa tim istim temama, ali očigledno da ponavljanjem niste postigli da promenite ishod: da se ugasi-minimizuje Er Srbija. Hvala Ajnštajnu, meni je dovoljno za zaključak, a svako ima slobodu da sam donosi svoj zaključak.

Uostalom već sam primetio da nervoza raste kako treba da bude objavljen plan restruktuiranja i zvanično (EU) odobrenje pomoći. Ako već ponavljanje istih tema godinama ne daje rezultate, probajte nešto drugo za promenu. Da vam pomognem, evo telefona Evropske Komisije: +32 2 299 96 96
Naravno. Ne znam što te to nervira. Ti si taj koji zaskače ljude što govore istinu. A kako nam ide ponavljaće se još dosta dugo godina.

Ti ne odgovori na pitanje, na koji način smo uspeli da prevarimo zlu EU i Nemačku da nam dozvole da upumpamo stotine miliona naših € u aviokompaniju? Zar im nije od 1991. plan da Lufthansa preuzme tržište? Opet smo im doakali.

Ili je u pitanju Hajzenberg kad si već počeo fizičare da citiraš, pa sad nema zlih stranaca i domaćih izdajnika?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=803255#p803255:o3hbx14o je napisao(la):
Dart » Mon Dec 14, 2020 10:14 pm[/url]":o3hbx14o]Kakve veze ima da li je avijacija ili bilo sta drugo kada se Evropska komisija bavi unutrašnjim pitanjima EU?
Jedino mogu zatražiti mišljenje da li se krši SSP, a to je bas malo verovatno ( npr isti sporazum ima potpisana i Turska pa sta sve rade)...
klasicna politicka farsa i populizam...eto i EU je dala saglasnost pa je odluka dobra jer smo na liniji evropskih integracija.. bla bla.. :blah:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=803285#p803285:uq60ek6n je napisao(la):
duke23 » Pon Dec 14, 2020 11:06 pm[/url]":uq60ek6n]Naravno. Ne znam što te to nervira. Ti si taj koji zaskače ljude što govore istinu.
Upravo suprotno, empatija mi pomaže da u sebi nađem snagu da prenesem istinu i ljubav prema Er Srbiji onima koje neistina zaslepljuje. Onima kojima netrpeljivost prema Er Srbiji još uvek vlada poručujem da ne gube nadu, jer istina i ljubav uvek nađu put. Odobrenje EK za restruktuiranje i pomoć Er Srbiji će takvima pomoći u nalaženju istine i ljubavi, samo trebaju imati još malo strpljenja dok se odobrenje ne ozvanici.

Ako Hrvati prave gluposti sto doniraju aviokompanije, zar moramo i mi?
Zasto se onda ne osnuju zajednicku aviokompanija ME + AS + Cro. MOzda bi se tako donacije smanjile.

Vrh