Gde sam predložio da Moderator uradi ovo ili ono sa tim tvojim postom?
Nigde ništa nisam ni predlagao da se uradi sa tvojim postom, pa samim tim ne vidim zašto mi pišeš da ja nemam ta ovlašćenja? Nije to moja stvar, nego Moderatora...zato se nisam ni petljao u njegov posao. :wink:
--------------------------
Oko naknada...
Ako već nisi siguran, tj. kako kažeš ''ne možeš da prokljuviš suštinu oko toga'', kako te ta nesigurnost u podatke nije onda sprečila da u protekla 2 meseca o tome pišeš na svaka 3 dana na 10 tema? Mislim, ako smo ozbiljni ljudi...onda ćemo gledati da ne širimo na sva zvona ono u šta (još) nismo sigurni.
Ili, kako te ta nesigurnost nije navela da nekome od drugih forumaša koji su isto tako prenosili tu priču na svaka 3 dana po forumu, barem jednom napišeš ''treba proveriti dodatno da li je to tako''...''da se ne zalećemo''...''nisam prokljuvio suštinu''?
Znaš, čitam ovaj forum jer računam da na njemu ima kvalitetnijih informacija nego na masovnim medijima. Zato ne gubim vreme da čitam njih, nego o građevini, o projektima, umesto čitanja vesti na Blicu i ostalima čitam ovaj forum.
Kvalitetom informacija (sadržaja) forumi jedino mogu da se izbore u konkurenciji sa masovnim medijima. Dakle, ne tako što će postavljati iste gluposti, nego kvalitet, tačnost. Naročito ako je forum specijalizovanog sadržaja, pa samim tim posebno treba da bude izražena nota kvaliteta informacija.
I, tako poslednja 2 meseca čitam po forumu na desetine postova kako su te naknade spuštene 3 puta, a onda naletim na temi o Hiltonu da je jedan forumaš (koji ukupno ima 1 post na forumu, registrovao se pre 5 godina), napisao da to ipak nije tako...i, vidim zid ćutanja posle toga na toj temi...ali zato na svim drugim temama ''žuta patka'' i dalje puni BeoBuild sa pričom o spuštanju taksi 3 puta i tako sprovedenoj pljački veka ili šta već.
Zanima i mene to pitanje oko naknada, i od već izgrađenog stava koji sam doneo na osnovu tvog pisanja (i par drugih forumaša, uključujući i Igora), da je spuštena ta naknada 3 puta, onda saznam da izgleda nije tako...jer slučajno naletim na 1 post koji daje i primere cena, i pokazuje da to nije baš tako.
Pa, ako već hoću da me lažu, onda idem da čitam masovne medije, a ne BeoBuild. :roll:
Počinjete vašim slepim političkim kampanjama trajno da narušavate ugled BeoBuild foruma kao izvora informacija jer postajete mesto gde je npr. ta informacija oko naknada ponovljena jedno 50 puta...a, onda se ispostavi da onaj od kojeg je sve to krenulo ''nije baš prokljuvio suštinu''.
Evo predloga...nek' redakcija BeoBuilda pošalje mail Gradu, pa da vidimo šta će odgovoriti oko pitanja naknada.
Ili, da se stupi u kontak sa nekim od investitora po gradu, da se pita koliko je platio...da se uporedi na osnovu prakse da li je to sada 3 puta manje u istim zonama, ili nije...
Ili da se uradi nešto treće...ali da se uradi nešto kako bi na kraju baratali sa proverenim, tačnim informacijama.
Onda od toga imamo korist svi, pre svih forum BeoBuild.
U protivnom ovaj forum postaje samo još jedno mesto, poligon za copy/paste tekstova koji su budalaština (kao ovaj tekst bivšeg Jatovca), ili Miše Brkića, ili koga već... Samo još fali neki tekst Vučićevića da se kopira, pa da Igor lupi katanac na BeoBuild.