Ambassador
Advanced
Btw Unutrašnja fasada je sređena odvano, i ofarbana u nešto žuto or smthing like that..
Ta crvena je na sredini Krunske jer Krunska počinje kod ugla sa Kneza Miloša.praguc":ugiwcsp7 je napisao(la):Ček misliš na onu cigla crvenu? Što su je lepo odradili, ona je baš na početku krunske...
Direktore, ovo prijateljski: kad vec razgovaras sa Ministrom kulture ili nekulture kako kazes - ne mogu i ne znam se pise odvojeno... Mislim, sutra ces mozda morati i prepisku da vodis, pa da znas.direktor":3804ceky je napisao(la):Da planira se i strana prema kraljice marije ali doslo je do nekog zastoja neznam jos zbog cega.Bio sam sad u kinoteci unutra su je fino sredili ali jos sve nije gotovo .Bili su i dinkic i ministar nekulture bradic dosta glumaca pustali su par starih filmova .Razgovarao sam sa covjekom arhitektom koji je radio enterijer bice nesto u novostima sutra .Sve u svemu fino a ministar bradic je skkkot :bash: nemogu da objasnjavam iznervirao sam se pitao sam ga par stvari za narodni muzej i predlozio neke stvari a on kao da to nije njegov resor. :bash:
Evo ti jedna moja iz mislim najboljeg moguceg ugla da bi zakljucio kako to sve izgleda sa obnovljenim fasadamainquiry":1dp4z8sk je napisao(la):Ima li neko fotke sa Zelenog venca da vidimo kako izgleda (koji nismo iz Bg) nako rekonstruiranih fasada? Hoće li se one 2 fasade pored hotela Balkan uskoro početi raditi? Jaaaako su crne i prljave, a predivne su.
Itekako. Slazem se.bgexplorer":pzly92ge je napisao(la):Što bi ovde lepo legao jedan trg umesto meka i ostalog
Eh kolko mi samo imamo idealnih mesta za trgove, a neiskorisecnih... Bas sam skoro razmishljao kako bi prelep trg mogao da bude na bajlonijevoj pijaci sa obnovljenim fasadama okolo...Pa trg ispred Crkve Svetog Marka, pa trg na kosancicevom vencu umesto rusevina biblioteke, pa trg/plato ispred Skupstine Srbije umesto parkinga budjavog...bgexplorer":3blsbmco je napisao(la):Što bi ovde lepo legao jedan trg umesto meka i ostalog
heheh nažalost mislim da se to graniči sa nemogućim... Možda ako država dobije u budućnosti na nekom intergalaktičkom Lotou... mada i tada bi uzeli pare u svoje rukeinquiry":2y6ry6vy je napisao(la):Što se tiče trgova, slažem se u potpunosti, s tim da bi rekonstrukcija Terazija i vraćanje na staro Beogradu vratila jedan od najljepših trgova! Znači zatvaranje za sav promet, vraćanje tramvaja, obnova još nekoliko fasada i vraćanje on predivne zgrade što je nekad bila pored Izvozne banke, gdje danas stoji ona "košnica".
To je i meni palo na pamet cim sam ugledao fotku!bgexplorer":3nrft6k6 je napisao(la):Što bi ovde lepo legao jedan trg umesto meka i ostalog
Potpis!inquiry":2zojy90t je napisao(la):Što se tiče trgova, slažem se u potpunosti, s tim da bi rekonstrukcija Terazija i vraćanje na staro Beogradu vratila jedan od najljepših trgova! Znači zatvaranje za sav promet, vraćanje tramvaja, obnova još nekoliko fasada i vraćanje on predivne zgrade što je nekad bila pored Izvozne banke, gdje danas stoji ona "košnica".
Ja mislim da je Inquiry mislio na onaj sto nije srusen, vec samo delimicno ostecen (ona stara zgrada), a ne onaj rascopani koji predstavlja "Kanjon Sutjeske".BOKI SMOKI":xzmmf9ce je napisao(la):Jel je to onaj sto je srusen u nato bombardocanju?
Još jedan tržni centar u Beogradu koji zaslužuje ni manje ni više nego apsolutno uklanjanje.bgexplorer":3pushp1o je napisao(la):Što bi ovde lepo legao jedan trg umesto meka i ostalog