Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Ima i odraslih, da.

Oni STU paćenici što su zapišavali ceo Beograd do skora su bili matori konji od po 40 i 50 godina. Nisu se lečili na vreme pa dočekali i šestu deceniju bacajući pare na sprejeve i šarajući zidove kao kad su imali 3 godine. Bolest je to.

Očigledno je neka "akcija" ćacigana da švrljaju ovakve stvari po celom gradu. I kod mene su pre 2 nedelje išarali, slikaću pa ću okačiti. Početkom godine sam igrom slučaja šetao psa oko 1-2 noću i zatekao kako farbaju zid. Jedan debeli batica od 35+ sedi u Puntu i nadgleda (valjda ih on dovezao), 2 klinca od 15-16 kreče sa fantomkama, druga dva klinca bleje u žbunu kao valjda su izvidnica. Kad su me videli kao navukli i oni fantomke, možeš misliti. Prošao dalje, nazvao MUP, vraćam se posle 10 minuta njih nema a nema ni policije, završili su svoju žvrljotinu i otišli. Policija vrv nije ni izašla na teren.

Očigledno je neka "akcija" ćacigana da švrljaju ovakve stvari po celom gradu. I kod mene su pre 2 nedelje išarali, slikaću pa ću okačiti. Početkom godine sam igrom slučaja šetao psa oko 1-2 noću i zatekao kako farbaju zid. Jedan debeli batica od 35+ sedi u Puntu i nadgleda (valjda ih on dovezao), 2 klinca od 15-16 kreče sa fantomkama, druga dva klinca bleje u žbunu kao valjda su izvidnica. Kad su me videli kao navukli i oni fantomke, možeš misliti. Prošao dalje, nazvao MUP, vraćam se posle 10 minuta njih nema a nema ni policije, završili su svoju žvrljotinu i otišli. Policija vrv nije ni izašla na teren.
Jasno... Nego ne vidim neku poentu tog šaranja...šta, kao svi smo klub, šta li..?
Samo da bacamo pare da krečimo opet.
Na jednom velikom JP su neki preko grafita našarali ''včć pdr'' i koliko sutra ovi iz tog JP angažovali firmu da prekreči fasadu...možda je to ključ?

Jasno... Nego ne vidim neku poentu tog šaranja...šta, kao svi smo klub, šta li..?
Samo da bacamo pare da krečimo opet.
Na jednom velikom JP su neki preko grafita našarali ''včć pdr'' i koliko sutra ovi iz tog JP angažovali firmu da prekreči fasadu...možda je to ključ?
Ili mural Novaka Đokovića :) https://sportklub.n1info.rs/tenis/t...-u-istoriji-crnom-farbom-na-novaka-djokovica/

Nema tu logike, te osobe je evolucija zaobišla. Zamisli kad bi malo te energije uložili u nešto korisno za društvo. Npr. navijači Partizana vs Zvezde u takmičenju ko će više đubreta da sakupi iz naših reka, i onda na kraju svakog meseca njihova imena i grb kluba na trgu republike pa mogu da se ku*če.

Zamisli kad bi malo te energije uložili u nešto korisno za društvo. Npr. navijači Partizana vs Zvezde u takmičenju ko će više đubreta da sakupi iz naših reka, i onda na kraju svakog meseca njihova imena i grb kluba na trgu republike pa mogu da se ku*če.
A pritom imaju i višak energije i višak vremena. Pošto uglavnom preko dana ne rade ništa a uveče ćoškare i diluju.

Vrh