Nekadašnja poslovnica Ljubanke, potom Slavija banke...jovanovm":2tw393j4 je napisao(la):
слажем се, блага је реч феноменална, пре бих рекао супер-феноменална :kk:inquiry":36to8ofn je napisao(la):Zgrada fenomenalno izgleda!
Između Nemanjine i Birčaninove, iza one ogromne zgrade u Nemanjinoj 22-26 u kojoj su razna ministarstva.ivana-bg":1efp63dm je napisao(la):kao da smo u parizu...znaci extra extra zgrada..
Jovanovm-koji je to broj u resavskoj? ka kojem delu te ulice? cesto setam u resav.i nikad je nisam spazila...
Пројекат се ради и требало би да ускоро буде завршен.durlevic":yyjt9c65 je napisao(la):Sta bi sa dekorativnim osvetljenjem Doma Narodne Skupstine.Najavljivali su ga od proslog juma ......??????????
Podseca me na zgrade u Kanujovanovm":10h6x0fa je napisao(la):
Dragi Ditrih nije lepo siriti dezinformacije!Ditrih":54bn31uo je napisao(la):Kad je bila organizacija pesme Evrovizije u Beogradu, španski novinar koji je prvi put došao u Beograd je opisao Beograd ovim rečima (arhitektonski): " Beograd je spoj socrealističke arhitekture i ruševina posle drugog svetskog rata...". E sad socrealistička arhitektura je Novi Beograd..... a ruševine su verovatno stari deo grada (na ulazu na Brankov most, Kosančićev Venac , Brankova i čitav taj potez.......valjda , je*** li ga...
A da li se zna da ce statua biti vracena? Mislim, cemu rekonstrukcija ako se ne vrati?!? Znam da je bila prica da je zagubljena itd. ali verujem da moze da se nadju originalni crtezi ili kalup - bar se nadam...Goldstein":3hhpidie je napisao(la):Nisu. I dalje je antena