sasa901":383fqwsc je napisao(la):nisam dsovac al mi je savremenija nekako zamisli sad ovakvu kombinaciju mislim na zelenubecks89":383fqwsc je napisao(la):A ova trenutna Ds-ovska je mnogo bolja? :roll:sasa901":383fqwsc je napisao(la):steta za stare tramvaje ps kolor sema odvratna
direktor":wpertzq2 je napisao(la):Mecka nije sacuvana kao na linku isjekao tica laki 72
ImAMO temu kolor sema vozlia gspa
Od te SFRJ zelene, interesantno je da su stajališni stubići preživeli partijsko menjanje kolor šema. Doduše, promenio se RAL ali su ostali zeleni.becks89":jkafnmu7 je napisao(la):A ova trenutna Ds-ovska je mnogo bolja? :roll:sasa901":jkafnmu7 je napisao(la):steta za stare tramvaje ps kolor sema odvratna
Karosa nije eksponat, Karosa je došla u pratnji 298. Elem, Karosa je servisno vozilo SP "Zemun"direktor":2vtrc932 je napisao(la):Sad se vec povecao broj eksponata,trola gb 1,sanos,karosa,ikrus ,lejland ,,jos par tramvaja ,bice nesto od toga nadam se nakraju
ovaj zuti je vozio do pre god dve i ne znam sto al uvek sam bio nekako srecan kad se vozim sa njim iako je bio sklopocijadirektor":26i88mfy je napisao(la):sa gsp foruma ljubagsp
bila bi fora da su ga modernizovali i pustili u saobracajbecks89":2u2c5lmk je napisao(la):Otišao je on prošle godine u rashod, nakon vožnje na 604, verovatno linije na kojoj bi se i tenk pokvario i razlupao, bilo je povuci potegni za njega, međutim prava priča će tek biti ispisana za ovo vozilo. Naime, sa njega je poskidano skoro sve, čim je stavljen u žicu, kasnije su zbog njega i povratka u "fabričko" stanje bile rashodovane Kosmajske Rabe, 237, 239 i sl. Tako da će izgleda svaki od njih pisati neku svoju priču u nadam se muzeju javnog saobraćaja