Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kopajući po tavanu, pronašao sam nešto veoma zanimljivo, ćaletovu pretplatnu kartu za GSP iz 1977. godine. Karta je napravljena od mekanog papira slične debljine kao onaj za vozačke dozvole.
E, sad, ovo je posebno interesantno- na poleđini piše sledeće:
1. Posedovanjem ove karte imate pravo na neograničen broj vožnji na svim redovnim linijama GSP u zoniranom području i na dve odabrane linije van zoniranog područja, ako su upisane na vašoj karti.
Ćaletu su upisane linije 401 i 601. Pitao sam ga što baš te, i koje su bile zonirane a koje ne, međutim, nema on blage veze, ne seća se te karte i sistema koji je tada bio.
Kako sam vec najavio krece borba protiv olosa u firmi, prvi koji je 'pao' je zamenik gen. direktora Nemanja Tomovic. Materijal je bilo tesko skupiti, ali su uspeli ljudi i pored svih prepreka i ogranicenja... Hvala i blicu koji je objavio sve to...
Nastavlice se...
Kako sam vec najavio krece borba protiv olosa u firmi, prvi koji je 'pao' je zamenik gen. direktora Nemanja Tomovic. Materijal je bilo tesko skupiti, ali su uspeli ljudi i pored svih prepreka i ogranicenja... Hvala i blicu koji je objavio sve to...
Nastavlice se...
Nije tačno da su ih poklonili, već prodali. A da ih "niko u EU nije imao" je stvarno izlišno komentarisati, jer su ti tramvaji proizvedeni - u Belgiji, koja je gle čuda u EU! Veća je sramota što su ih ovi naši dilberi isekli. Inače, taj tramvaj još uvek vozi i vlasnik je NVO Association de Sauveguarde du Vicinal ASBL. Link: http://www.asvi.be/index/index.htm
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.