Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas sam bio u prolazu,pa sam malo slikao ovo....Generalno su sva trojica u jako losem stanju,mada tu prednjaci kec,koji se raspada bukvalno...
Ne znam sta planiraju da rade dalje s njima,ali nadam se da ce da ih srede...
Posto je od prve serije ik201 ostalo samo par u voznom stanju isto kao i ik101 zanima me da li ce se uraditi nesto po tom pitanju ili ce se cekati do poslednjeg trenutka?
cekaj noc muzeja u muzeju gspa pa sta tu ima da se vidi sto nema na ulicama ? i cemu uopste muzej stare tramvaje smo isekli stari metro nemamo busevi stari su slicni busevima iz 99 sta tu ima da se vidi ?
Mislim da je standardna postavka, čičica 01, švajcarac onaj remontovani, trolza 159 i leyland, kao i gomila starih karti, uniformi, i svega uopšte vezano za prevoz. Što se tiče vozila koja su pod ULJJPom, Sanos S115 #228, Ikarus IK-111 #298, Trola 01, oni su u katastrofalnom stanju pošto više od 2 godine čekaju da se neko od obećanja gradske uprave ispuni i da se počne sa remontom, koliko mi se čini, nažalost doteraće ih do te mere da ih više neće moći ni popraviti i da će trud ovih ljudi biti uzaludan.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.