Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.741
Може и ручно само да је ћирилица.
Može da se na Novatronicu podesi bela boja. Video sam u Novom Sadu. E sad zavisi da li privatnici/GSP žele bele displeje i da li mogu da se podese na ostalim displejima. Meni se iskreno ne sviđaju beli displeji.Kada će se i u Beogradu napokon pojaviti beli displeji na novim vozilima?
Pretpostavljam da su displeji na našim autobusima većinom proizvodeni u Novatronicu. Da li je problem što oni ne nude bele displeje ili što naši prevoznici nisu u toku?
Kada će se i u Beogradu napokon pojaviti beli displeji na novim vozilima?
Pretpostavljam da su displeji na našim autobusima većinom proizvodeni u Novatronicu. Da li je problem što oni ne nude bele displeje ili što naši prevoznici nisu u toku?
Ma za povetak da se autobusi ne raspadaju i da se ne kvare, a onda se zamarajmo displejima i perverzijama.Ma, za početak da rade svi.
Nažalost latinica ☹.Ako je ćirilocom ispisano, onda nemamo zamerki.
Na dva EKO2 elektrobusa sam video papiriće na šoferšajbni pre neki dan. Zaboravih da spomenem.
Nema šta da se popravi, displej je samo povezan s busplusom koji više ne postoji.Evo, minimalno mesec dana kako niko nije sposoban da popravi to, a nerealno je da niko nije primetio.
A kako na ostalim busevima radi a samo na eko 2 busevima ne radi?Nema šta da se popravi, displej je samo povezan s busplusom koji više ne postoji.