Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 4.691
Може и ручно само да је ћирилица.
Može da se na Novatronicu podesi bela boja. Video sam u Novom Sadu. E sad zavisi da li privatnici/GSP žele bele displeje i da li mogu da se podese na ostalim displejima. Meni se iskreno ne sviđaju beli displeji.Kada će se i u Beogradu napokon pojaviti beli displeji na novim vozilima?
Pretpostavljam da su displeji na našim autobusima većinom proizvodeni u Novatronicu. Da li je problem što oni ne nude bele displeje ili što naši prevoznici nisu u toku?
Kada će se i u Beogradu napokon pojaviti beli displeji na novim vozilima?
Pretpostavljam da su displeji na našim autobusima većinom proizvodeni u Novatronicu. Da li je problem što oni ne nude bele displeje ili što naši prevoznici nisu u toku?
Ma za povetak da se autobusi ne raspadaju i da se ne kvare, a onda se zamarajmo displejima i perverzijama.Ma, za početak da rade svi.
Nažalost latinica ☹.Ako je ćirilocom ispisano, onda nemamo zamerki.![]()
Na dva EKO2 elektrobusa sam video papiriće na šoferšajbni pre neki dan. Zaboravih da spomenem.
Nema šta da se popravi, displej je samo povezan s busplusom koji više ne postoji.Evo, minimalno mesec dana kako niko nije sposoban da popravi to, a nerealno je da niko nije primetio.
A kako na ostalim busevima radi a samo na eko 2 busevima ne radi?Nema šta da se popravi, displej je samo povezan s busplusom koji više ne postoji.