sergio_spector
Higher intermediate
Malo vozova iz Ciriha, prodje mi Stadler ispred nosa ne stigoh da ga slikam, bice mozda i neki snimak
Odakle mu to za stanicu jug a da nije rekla kazala priča danas ovako sutra onakoОва АС Југ, је ћиме повезана са градом? Аутопутем?
Fun fact ... na prvoj slici je Bombardier FV-Dosto koji je vec neko vreme jako kontraverzan. U narodu inace poznat kao smrdljivi voz. Toaleti su opremljeni sistemom za separaciju i preradu fekalija koji nije funkcionisao te je voz i svaka stanica na kojoj je stajao smrdela kao septička jama. Pogotovo je kritično u podzemnim stanicama koje nisu dovoljno provetrene gde je gotovo nepodnošljivo čekati voz na peronu.Malo vozova iz Ciriha, prodje mi Stadler ispred nosa ne stigoh da ga slikam, bice mozda i neki snimak
MIN ipak radi.Bratstvo kao radi / min kaput
Zelvoz kao radi / fvk kaput
Gosa kao radi / rsv ćuprija kaput
Polako staju na noge. Nije to nešto sad fantastično ali rade. Imaju ugovor sa SV oko pregleda većeg obima kod lokomotiva kao što su P6 i P12. Takođe rade i teže popravke,održavaju lokomotive većini privatnika i toeto.Sa svih svojih 8 radnika koji godišnje prime max 5 plate i ogromnim dugovanjima ka podizvođačima za koje nemaju finansijske garancije. Ostala im je samo ona velika hala, ostalo rasprodali.
Nije na meni da određujem kraj, ali blizu su.
Zbog čega?Po pravilniku, kondukteri nemaju prava da borave u upravljačnici.
Pretpostavljam da će Regio Expres iz Beograda do Subotice stajati nakon NS samo u Vrbasu i Bačkoj Topoli.
Можда ће REx прескакати неке мање станице попут Степановићева или Наумовићева. Станице на деоници НС - Суботица су иначе јако удаљене једна од друге, поготову што је нова Ловћенац станица између старих Ловћенац и Мали Иђош.Malo je to za REx. Između Beograda i Novog Sada REx staje na svim stanicama osim stanica Zemun, Zemun Polje i Petrovaradin.
hvala na info, navescu to u komentaru Stvarno su im vozovi tacni, bio sam 4 dana sve u minut ide neverovatnoNemam kad da odgledam i doslusamceo snimak. Prolazim kroz tu stanicu cesto, pa mi nije nista novo. Da li si naveo da ispod stanice protice reka? TJ, da je stanica izgradjena iznad reke? I da dobar deo linija (na primer one na prikazanim porenime 41-44) kroz Cirih prozaze tunelima, ne povrinsi, da ne ometaju saobracaj?
Malo je to za REx.
Можда ће REx прескакати неке мање станице попут Степановићева или Наумовићева. Станице на деоници НС - Суботица су иначе јако удаљене једна од друге, поготову што је нова Ловћенац станица између старих Ловћенац и Мали Иђош.