Izvini, ove tvrdnje sam čuo više puta po forumu, i nije mi jasno po kom kriterijumu su autobuska i železnička stanica loše povezane sa ostakom grada? Što se tiče prigradskih i međugradskih linija sve kreću odatle. Gradskim linijama možeš da odeš do svakog dela grade, izuzev Klise i Petrovaradina - ali možeš prigradskim ili međugradskim. Od gradskih koje prolaze (polaze odatle) imaš linije: 4 koja ide na oko 15 minuta, 7a/B ona ide na 12 minuta radnim danima, 11a/b ona ide u proseku na ako 18 minuta, 14 koja ide na 30 minuta, 15 i 16 ali ne idu samo u terminima kada su početci/završetci smena u industrijskim zonama, linija 17 na 35 minuta, linijama 19 i 20 ne znam kakvi su termini iz razloga što ne idu često i jer su kao i 15, 16, 17 ,,specijalne" linije- 19 ide do RTV i bolnice na Mišeluku, a 20 do lesnine. A što se tiče infrastrukture izlazi na glavni bulevar u gradu, kao i ulicu bul. Jaše Tomića koja je takođe frekventivna. Nije baš u centru ali se gradskim prevoz može doći za oko 10 minuta i manje van rush time i za oko 15 minuta u njemu.