juče sam obišap stanicu i perone - platforme, doživeo šok, nisam mogao da verujem, toliko prljavštine na platformama - peronima neviđeno, tiha jeza, bar za mene, obišao sam celu Evropu, pola ostalog sveta, nigde, ama baš nigde nisam video toliko prljavštine, ostatak od građevinskih radova, pretežno, prašina, nemar, natpisi na papiru, vise po zodivima, besmisleni, a kao krunna na ttroti, kolesek 10 prokišnjava,
onda nefunkcionalni koloseci, ne zna se gde se voz zaustavlja, baš mi je bilo muka, verujem da bi za par hiljada evra i ne više od nedelje radnih dana, peronski deo zasijao. po Evropi peroni sjaje, od čistoće. Pogledajte, prljavštine bode oči,
Stanična zgrada, ma OK, nisam oduševljen, deluje jeftino, ali solidno rešenje, funkcionalnost pristupnog puta iz bulevara sasvim dobra, odlična, parking solidan, garaža skoro i nepotrebna, za sada, izuzev Bara, čini mi se da nema niti jednog međunarodnig polaska, da li ide za Skoplje, nisam siguran,
Da sačekamo par godina, možda je i očiste, da sačekamo da se vrnu međunarodni polsaci put Mađarske i Hrvatske, Grčke, niće valjda bolje,