Šta je novo?

Šta jedemo?

Pogledajte prilog 249480

Snicle u sosu sa pecurkama, lukom, paprikom i zacinima, ispeceno u rerni u zemljanoj posudi :)

Sledeci put ce ispasti bolje, sos sam trebao da zgusnem malo da bude kremastije (malo je vise corbasto ispalo) i manje maslinovog ulja da bi bilo zdravije ali je svakako ispalo ukusno.
woow-woah.gif

noice-nice.gif

Podržavam sva pisanja oko raznih načine ishrane kako to forumaši pišu, a posebno je lepo kada slikaju. Utoliko mi nekako žao što je došlo do sukoba @Noki i @mariks, jer daju doprinos temi.

Ma kakav sukob, mi to tako stalno povremeno :) jedan voli prljavo i pokvareno drugi čisto i kvalitetno pa ovaj prljavi napada ovog čistog jer je bolji :kum: . Samo ignorišeš.

@mariks
Kako ti se svidja iz zemljane posude prebranac (unutra) filovan i pindjurom , pa tako pečen ?

Hehe.... trebalo bi ... dobar sladokusac ne propušta da isproba što više raznih slatkih zalogaja.... probaj 😃

Danas sam jeo pileće ćufte sa paradajz sosom i pastom, 658 rsd iz cufte.rs. To je kao na sniženju sa 940 rsd.

Ima 4 ćufte. Kao tipičan Srbin uprkos testenini sam dodao parče hleba... i ostao gladan, bolje da sam izašao iz kuće i trudio se da sabijem u 400 rsd nego što sam poručio dostavu 🙂 Beograd me kvari, a i nemam bajs sad ovde...

Sve u svemu, super ukusno, samo malo... Zamisli 940 pa ne bih im dao za ovu mini porciju. Možda standarda porcija ima 6 komada. A kao fazon -30% a stave 4. Ne bi me čudilo da je neka prevarna radnja.

Eto, a ako se neko zabrinuo da sam izašao iz 400 rsd limita, sakupio sam 1200 poena u meku za dva dana tako da ne brinite 😄 snaći ćemo se...

20250825_200826.jpg

Vrh