Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 64.707
Pa sam si kriv što nisi loyalty član.
I treba da te diskriminišu.
I treba da te diskriminišu.
bio sam klincem pre mesec dva i reko aj da mu čapnem pomfrit jer ako je nešto dobro to je pomfrit i isti utisak sam imao. možda loša tura naišla.@Noki posto cesto jedes u meku, pitanje ide tebi. Da li ti pomfrit ima “ukus” kartona, ili se ja samo tripujem? Secam se da mi je pre 10ak godina taj pomfrit bio vrhunski, sada mi je nekako bezukusan skroz. Ili se meni promenio ukus, ili su oni pokvarili pomfrt.
Meni je KFC hrana mnogo ukusnija od meka, jeste fast food i to, ali bas uzivam u njihovom koficama. U meku mi je jedino sladoled bolji od konkurencije, ostalo mi je sve meeh.
Samo su svežiji sirupi jer se specijalizovanije čuvaju - ništa drugo koliko sam čuoA jel imaš isti utisak, manje CO2 i više šećera?
Tako su i meni pre koju nedelju u Galeriji samo u KFC, ni čašu mi nisu dali jer im "nisam naglasio da je potrebna (dve)", posle toga sve normalno - čak i u istom tom KFC,, i do radnika je malo vrv, ili menadžeraInače prestali su da daju slamčice ako je "za ovde"
Nema ni poklopca. Ništa od plastike. Samo za poneti ide kao pre dok na kafe od pre par nedelja stavljaju poklopac od nekog drugog materijala koji se lakše reciklira od plastike, slično kartonu.
Kupio jelo i trebaju da ti daju sami, ova na kasi ladno rekla pa naglasite kada poručujete kao ???!?!? (poruceno preko onog tableta)Kako ti bre nisu čašu dali ako si je kupio?