Losa cirkulacija od MekaPritom je u nekom vozu.
Ne sećam se, davno sam ja čitao i praktikovao. A ceo život osciliram sa kilogramima, tako da iza sebe imam mnoštvo raznih pokušaja, uspeha i još više - popušaja.A jesi li pokušao da se bar 2 meseca što više pridržavaš režima Ane Gifing? Ćerka kevine koleginice ima insulinsku i znatan višak kilograma, za par meseci se dovela u red da je čovek ne prepozna..
Njen princip ishrane mi se ne čini uopšte komplikovan, pogotovu u poređenju sa drugim programima.. Najvažnije je da ne moraš da brojiš kalorije i da se time opterećuješ.. bitna je samo pravilna kombinacija hrane.. i istrajnost, naravno.
Vratimo se komentarisanju Nokijevih fejk slika nekog lika u zimskoj jakni koji radi zgibove, a jun mesec
Ma ne moraš u potpunosti da izbacuješ, za početak npr. smanjiš pekaru-umesto svakog jutra, na 3 puta nedeljno.. isto i sa slatkišima.. pa polako.. ona koristi integralna testa, to može i nije zabranjeno...proje, pite od heljde itd..ima odličnih recepata, kao i za zdrave slatkiše.. Možeš ti toNe sećam se, davno sam ja čitao i praktikovao. A ceo život osciliram sa kilogramima, tako da iza sebe imam mnoštvo raznih pokušaja, uspeha i još više - popušaja.
Znam samo da su male šanse da ikada potpuno izbacim brašno ili šećere. To jedino ako se propijem, ili propušim. Ali nisam ja tip ličnosti koja voli psihoaktivne supstance, a dimčuga mi ne prija, tako da... Sugar it is then. Mislim čovek neki beg i zadovoljstvo mora da ima. Jbg.
Ali svakako mislim da režim i koncept od Ane Gifing ima dosta koristi i da je primenjiv za više ljudi nego neki drugi režimi ishrane. I preporučio bih ga i drugima.
Probao bih ga sada ponovo ali imam u planu da pre toga krenem sa autofagijom. Ali i to otom potom, za par meseci, jer sam sada pod žešćim svakodnevnim stresovima a i rokovima. Jbg, zlatno doba, ekomomski tiganj cvrči, ljudi oko mene svi pucaju od eleana i sreće pa se svi kolektivno motivišemo i usrećujemo, plate nikad bolje, evo ja overio "Beogradski prosek 150.000" , nikad bolje nije bilo i sve ostalo što slušam a vala i ovde na forumu čitam...
Ima ih na skoro svakoj pici u Beogradu, takodje palmina mast i ulje se koriste i u pekarama za pravljenje bureka, domace pekare su trovacnice u poredjenju sa Mekom recimo. Iako je i Mek jako los.Ne znam što ljudi toliko koriste mleko, al ajde, ja sam netolerantan na laktozu i ne pijem ga 10 godina, niti mi se traži.
Da, biljni sirevi su otpad i teška industrija, gori od ovih običnih sireva..
Pa pij kiselo mleko, vidis da tamo nema secera i dodataka.Neka coveka, sta fali sto menja avatare Ja pijem jogurt svaki dan bar jednu solju, ponekad i dve, jer osecam da mi prija. Kazu da je to najbolje merilo, slusaj svoje telo i sam ces da zakljucis koju vrstu hrane treba da jedes. Ali je tacno ovo sto je Vox rekao da ima dodatih secera i emulgatora, ali bar nema konzervanse i to je nesto Ne treba da zaboravimo ni jako korisne bakterije za nasu crevnu floru. NEsto dobijes nesto izgubis.
Jedem mlince
Ovo je totalna nebuloza.
U istoriji mlekarstva u Srbiji, a koliko znam i u svetu ovo niko nikad nije radio.
Različita gustina jogurta se dobija od različitih vrsta starter kultura koje se koriste pri zasejavanju u mleko. Tako da gustina jogurta nema ama baš nikakve veze sa sastavom. Od istog mleka u zavisnosti koje starter kulture se koriste dobija se različita gustina jogurta i zahtevi tržišta diktiraju kakav će jogurt mlekare praviti.
Tako da još jednom ponavljam ono gore boldirano je totalna glupost.
Ja sam ovde više puta napominjao da po meni ne treba uzimati kiselo mlečne proizvode od obranog mleka pošto se u njih dodaju ugljeni hidrati (ne brašno ili skrob), ali ne zbog gustine već zbog prikrivanje gorčine (koja dolazi od proteina u mleku, a prirodno je nadjačava mlečna mast) pošto takve proizvode verovatno niko ne bi koristio.
Jogurt i kiselo mleko (to je jedno te isto samo što je uprošćeno rečeno jogurt izmiksovano kiselo mleko) su možda najbezbedniji i najkvalitetniji proizvodi u mlekarstvu. Tu ne možete proturiti ni mleko u koje je sipana voda, niti mleko kojem je kiselost nešto veća, ni mleko sa antibioticima ...... pošto ga od toga ne možete ni napraviti.