Šta je novo?

Šta jedemo?

ВАШИНГТОН - Две америчке компаније "Апсајд фудс" и "Гуд мит", саопштиле су да су добиле коначно одобрење америчког министарства пољопривреде (УСДА) за продају меса узгојеног у лабораторији.
Две компаније из Калифорније су добиле дозволу да нуде "месо из лабораторије" националним ресторанима, а касније и самопослугама.

U medjuvremenu, kod nas, kvalitet brze i gotove hrane pada velikom brzinom.

@Noki ovo su verovatno zbog tebe pokrenuli:

Ja sam već sakupio poene za besplatnu kafu ili pomfrit ili koka kolu 😄 ali čekam da sakupim dovoljno za besplatan mc chicken, blizu sam... obradovalo me je, jer kad prevedeš to što su uveli, redovni posetioci i korisnici aplikacije imaju 10% na sve... na to dođe sakupljanje poena, na kraju... Tako da to pozdravljam 🙂

Probudio sam se dva misli u glavi.

Prva je da mi se pije kafa, ali u sustini ne pijem kafu jer mi ne treba jer iskacem iz kreveta cim otvorim oci i samo me ucini hiperaktivnim :ROFLMAO: Gde ima bas dobra kafa, ali sa malim procentom kofeina ili skroz bez?

Druga misao je da mi se bas pije nesto sa alkoholom, ali da ne budem uroljan ujutro? Znaci gde tipa neki smuti gde bi neko sipao kap votke cisto ono malo kao :ROFLMAO: Sta sugerisete za takva pica i dje kupiti?

Inace, da odgovorim na pitanje teme, jedem onu kao debelu americku palacinku sa ribizlama koje sam juce ubrao 🥴

Najbolja kafa koju sam pio, a po pristupanoj ceni je ona koja se moze kupiti u

Kafeterija - SVET KAFE
Булевар ослобођења 11

Šta bi sa onom pričom da Pizza Hut dolazi ponovo u Srbiju?

Baš nam nedostaje neki solidan pizza lanac, vidim da se i mučeni Caribic na Terazijama zatvorio. Praktično u centru grada više i nema krštena pizza da se kupi, osim Bucka, koji je pre salata uz dodatak pizze i one pizze kod Mašinca.

Probudio sam se dva misli u glavi.

Prva je da mi se pije kafa, ali u sustini ne pijem kafu jer mi ne treba jer iskacem iz kreveta cim otvorim oci i samo me ucini hiperaktivnim :ROFLMAO: Gde ima bas dobra kafa, ali sa malim procentom kofeina ili skroz bez?

Druga misao je da mi se bas pije nesto sa alkoholom, ali da ne budem uroljan ujutro? Znaci gde tipa neki smuti gde bi neko sipao kap votke cisto ono malo kao :ROFLMAO: Sta sugerisete za takva pica i dje kupiti?

Inace, da odgovorim na pitanje teme, jedem onu kao debelu americku palacinku sa ribizlama koje sam juce ubrao 🥴
Aaaaaa? :ROFLMAO: Ako si se s tim mislima probudio mora da si nešto mnogo jako uzeo..

Jaku dozu ljubavi samo 🥰🤣

Inace, u duhu nastavka anarsfikacije foruma, evo moje palacinke, jos ce i biti kuvara od mene

IMG-0e32923d4f1fdb287b5d3f6d52457a45-V.jpg
IMG-047ec298e17cdfa1b6b2c0f5cd176911-V.jpg

Sta vi danas spremate?

Baš nam nedostaje neki solidan pizza lanac, vidim da se i mučeni Caribic na Terazijama zatvorio. Praktično u centru grada više i nema krštena pizza da se kupi, osim Bucka, koji je pre salata uz dodatak pizze i one pizze kod Mašinca.
secam se nekada da je fast food pizza (ne mislim na lance) bilo dosta po gradu, dok tada prava napolitanska nije ni postojala kod nas. Sada je obrnuto, pre cu naci kvalitetnu napolitansku u restoranu, no kvalitetno parce pice na brzaka. Nisam misljenja da bi tu Pizza Hut doprinela mnogo kvalitetu, jer mi je svuda gde sam probao bila ispodprosecna. Takodje, fast food italijanska klopa (paste i sl) je uzasno ispod proseka u Bgu.

Meни је Бруклин пица код Машинског70м ка тргу од "оне" пице код машинског, неких одлична, а и за тај део града неочекивано јефтина.
Пошто је на дрва пицу од 42мин ти направе за неких 7 мин, само мајстор да обрне тесто и око 70секунди пећи. Укус је одличан мени, али мени је свака пица на јако ватри добра, то је баш тешко да се погреши, илити 'foolproof'. А и верујем да ако ти је Карибик који ненормално варира добра пица да ће ти ова бити одлична.

Preporucujem Kli Kli na Dorcolu za pice.

Smazah najjače njoke u istoriji sa pršutom, kozjim sirom, tartufatom (ne znam šta je, tako piše :ROFLMAO: ) spanaćem i čeri paradajzom 🥴

#dejliriport

Ovo sam skoro pravio za doručak-"pogača" sa 4 jaja, paradajzom, prsima i kačkavaljem, fantazija, baš sam je lepo oblikovao:
Screenshot_20230703_190154.jpg

A za večeru često srokam tepsiju krompira uvaljanog u palentu i alevu, sa naseckanim lukom i slaninicom.. kad to zamiriše.. mmmmm ☺️
Screenshot_20230703_190221.jpg

Bilo 100din kad sam bio poslednji put. Generalno povoljne cene su. Cela 700-800din.

Vrh