Šta je novo?

Šta jedemo?

Suvenir i 27 su dobar izbor za listu, ali mi je recimo nejasno zašto je na listi Bela Reka a nije Durmitor koji je za klasu bolji i zanimljiviji restoran od Bele Reke.
Meni u Durmitoru jeste bolja hrana al ne znam dal je zanimljiviji restoran od Bele Reke. Ipak im je meni ono standardna srpska kafana dok se BR ipak trudi da to barem zvuci upakovanije.

Ja opet biram Kafanicu pod lozom pre oba u slucaju da mi se jede domaca kuhinja. Ili barem Radnicki il Gigo.

Za azijsku hranu bi pre ocekivao da dobije Angry Monk nego Ebisu.

Opet, moji ponderi za ocene su kapiram dosta drugaciji od Miselinovih. Ja bi pre stavio baraku Kod Dragana u vodic nego neki random fensi hotelski restoran. Autenticnije iskustvo, posebno za strance.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Под лозом у Железничкој у Земуну је мжд најбоља "традиционална" кафана у којој сам икад био.
Бела река и Сувенир су по мени два најпреценија ресторана у којима сам ја био.
Раднички ми је онако, моје колеге се баш гасирају на њега, она дукат пљескавица неуједначене дебљине (па и неједнако печена), што мсм да не би требало да се деси никоме ко је спремао месо више од 3-4 пута.

Под лозом у Железничкој у Земуну је мжд најбоља "традиционална" кафана у којој сам икад био.
Бела река и Сувенир су по мени два најпреценија ресторана у којима сам ја био.
Раднички ми је онако, моје колеге се баш гасирају на њега, она дукат пљескавица неуједначене дебљине (па и неједнако печена), што мсм да не би требало да се деси никоме ко је спремао месо више од 3-4 пута.
Radnicki i meni ima problem, sto su im jela lepsa na papiru nego u izvedbi. Primim se na ideju a kad dodje uvek fali neka sitnica.

Za Lozu se slazem, jos su mi sad na 5 minuta pa mi je 50% odlazaka u restoran kod njih. Rostilj im je doduse prilicno mnjeh, kada bi tu malo digli nivo ne bi bilo mane.

Ko god da je vlasnik, meni je Bela reka baš odličan restoran.
Hrana, ambijent, profesionalizam, gostoprimstvo...
Kao i Petrus u NS-u.
Boss u Subotici.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Нисам јео ништа са роштиља у "Под лозом" има превише других ствари које бих радије, шкрипавац не важим.

Био сам у Петрусу 2-3 пута уживоту, храна је супер баш, услуга исто. Први пут сам био у периоду када ми је месечно претекло тек нека хиљада динара месечно, частио је неки пријатељ, буквално сам се овако осећао (слика)

Prilozi

• 1765824967797.png
    1765824967797.png
    1,3 MB · Pregleda: 28
Opa, fino fino krenula berba Srpskih pistaca ,
čudo još nema procene ovogodišnjeg prinosa 🤣
A posle kažu da smo inadjije i iz inata i pakosti necemo da ih izvozimo, nego sve sami potrošimo samo da bi oni patili 😂

Za azijsku hranu bi pre ocekivao da dobije Angry Monk nego Ebisu.
Uh, Angry Monk nikako... Pa oni su manje više glorifikovan fast food, kvalitet hrane nikakav, plus je restoran bez ikakvog koncepta. Ne znaju da li su Japanski, Tajlandski, Vijetnamski ili Italijanski restoran. Doduše, oni su više fokusirani da budu mesto za izlazak nego restoran, hrana im je usput.

bio u niskoj mehani za vikend, bas sam se odro, salate i sve
ali ne pamtim da sam nekada ovoliko smrdeo na cigare i rostilj, cak i kada se okupam

a noki, uzmi i nesto sa kasikom, nemoj creva da ti se zavezu

Ha.. gde zavežu kad je uvek neka salata i voće pored burgera/mesa 🙂 i ne slikam vam pola voća što pojedem, samo one voćne salate slikam a i njih ne uvek, da vam ne dosadi 🙂

Vrh