Ono što me buni jeste dužina Nove 1 koja će se raditi 249 metara. Od ulaza u Airport City (gde će biti kružni) pa do buduće raskrsnice sa Novom 5 ima tačno 200 metara. Gde su našli ovih 50m? Tih 50 metara nije ni do IMT-a nego negde na pola puta ispadne kad se premeri. Možda računaju pun obim kružnog toka.
Pogledajte prilog 240521
Takođe mi deluje da neće uraditi ulicu u skladu sa Planom Detaljne regulacije, tj da neće ostaviti drvored i bici stazu. To kažem jer u dozvoli ne postoji projekat rušenja jer ako pogledate plan detaljne regulacije čak i da rade pola bulevara kao što rade, morali bi da sruše 2 objekta sa strane Rode:
Pogledajte prilog 240522
I na kraju parcela 2906/47 je tačno 11 metara što odgovara širini puta koji rade 5 metara širine trotoara i 6 metara put.
Pogledajte prilog 240523
Iskreno nadam se da grešim ali će biti jako razočaravajuće ako neće uraditi u skladu sa PDR, čak nisam ni siguran da li je to moguće jer se parametri ove dozvole definitivno ne poklapaju sa onim što propisuje PDR. Izvinjavam se ako sam ušao u dubiozu, ali kupio sam stan u Kvartu64 pa me jako kopka da li će uraditi kako je predviđeno PDR-om.
Edit: Takođe mi nije jasno gde su našli ovaj trotoar od 0.5m u Novoj 5, pa to ne može komotno ni jedan čovek da prođe