dzoni103
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.02.2016.
- Pohvaljen
- 297
Poslednja izmena:
Mislim da je sada realno da se kaže useljenje od 20-og do 30-og jula, ili malo optimističnija od 15-og jula?
Razgovarao sam sa devojkom iz prodaje i ocekivano je da im sada nakon dobijanja dozvola treba 2 meseca da sve zavrse, dakle kraj Jula, ne pre toga. S druge strane, moguce je vec sada odraditi u neku ruku primopredaju pre primopredaje, gde nakon otklanjanja potencijalnih problema moguce je poceti sa unosenjem namestaja.Mislim da je sada realno da se kaže useljenje od 20-og do 30-og jula, ili malo optimističnija od 15-og jula?
Ruku na srce, mislim da je to placeholder, a da se projekat zove Airport Garden Business Park, što nije mnogo orginalnije, ali Bože moj.Blok65 zovu projekat, VEOMA originalno
Investitor priča godinama da će se raditi ovaj projekat, međutim Airport Garden Business Park je registrovan kao privredni subjekt tek u februaru ove godine. Što se tih rokova koji pišu na sajtu tiče, ako obratite pažnju, primetićete da je to polovično prepravljen tekst sa orginalnog Airport Garden sajta, i ti rokovi se odnose na Airport Garden projekat.AG Business Park je projekat za koji sam čuo pre skoro 2 godine. Sajt je aktivan od prošle godine. Uprkos tome što na sajtu piše da će prva faza biti gotova ove godine, iskreno mi ne deluje da će uopšte ove godine početi sa radovima. Verovatno je to bio neki prvi plan a pretpostavljam da je isti stavljen po strani dok se ne reši AG.
Gore je Xorcore, napisao da treba nekih mesec i po do dva za završetak radova, sada kada je konačno ta dozvola dobijena (prošlu sredu/četvrtak). Tako da možeš da računaš useljenje na Svetog Iliju...Ako i to docekamo. Nesto mi ovo stresno postalo
Ne znam otkud ti te informacije. Ja sam bio u Lameli B, stanovi su potpuno završeni...čistačice čiste stubište, hodnike, liftoove od prašine...možda ima nešto na spoljnoj strani i krugu zgrade,Slabo nesto oni to rade. Po meni prva faza jos nije zavrsena i spremna za useljenje, da zanemarimo ovu dozvolu za radove na ulicnoj infrastrukturi.
Fazu 2, prodaju sa pricom gotovo u oktobru. Druze koji oktobar. Neka kazu odmah ljudima da ce biti gotovo sredinom 2026