Šta je novo?

Airport Garden

Mislim da je sada realno da se kaže useljenje od 20-og do 30-og jula, ili malo optimističnija od 15-og jula?
Razgovarao sam sa devojkom iz prodaje i ocekivano je da im sada nakon dobijanja dozvola treba 2 meseca da sve zavrse, dakle kraj Jula, ne pre toga. S druge strane, moguce je vec sada odraditi u neku ruku primopredaju pre primopredaje, gde nakon otklanjanja potencijalnih problema moguce je poceti sa unosenjem namestaja.

I ja sam dobio info da za radove treba 1.5 do 2 mjeseca.
Kako će raditi tehnički prijem sa nameštajem u stanovima? Mislim da nema ništa od toga dok se sve ne završi.

Jeste da je tangencijalno vezano za temu, ali investitor izgleda planira da na parceli gde se trenutno nalazi restoran Bela reka i prodajni salon Airport Gardena izgradi poslovnu zgradu. Već postoji javno dostupan veb sajt, iako je očito i dalje u fazi izrade. Na sajtu se može videti da će budući objekat biti 3Po+P+8+Ps, ali nema informacija da li će radove izvoditi Gradina kao i na projektu AG ili neko drugi.

Imajući to u vidu, mislim da to podiže verovatnoću da će BG Investova zgrada biti stambenjak, a ne poslovni objekat kako je prvobitnim projektom planirano.

AG Business Park je projekat za koji sam čuo pre skoro 2 godine. Sajt je aktivan od prošle godine. Uprkos tome što na sajtu piše da će prva faza biti gotova ove godine, iskreno mi ne deluje da će uopšte ove godine početi sa radovima. Verovatno je to bio neki prvi plan a pretpostavljam da je isti stavljen po strani dok se ne reši AG.

AG Business Park je projekat za koji sam čuo pre skoro 2 godine. Sajt je aktivan od prošle godine. Uprkos tome što na sajtu piše da će prva faza biti gotova ove godine, iskreno mi ne deluje da će uopšte ove godine početi sa radovima. Verovatno je to bio neki prvi plan a pretpostavljam da je isti stavljen po strani dok se ne reši AG.
Investitor priča godinama da će se raditi ovaj projekat, međutim Airport Garden Business Park je registrovan kao privredni subjekt tek u februaru ove godine. Što se tih rokova koji pišu na sajtu tiče, ako obratite pažnju, primetićete da je to polovično prepravljen tekst sa orginalnog Airport Garden sajta, i ti rokovi se odnose na Airport Garden projekat.

1000032716.jpg

1000032715.jpg

1000032708.jpg
1000032712.jpg

1000032695.jpg

JEL ZNA NEKO KADA CE KLJUCEVI. prodavali su stanove u prvoj fazi skuplje nego u drugoj iz razloga jer je zavretak prve faze ranije gotov a na kraju ce biti obe faze gotove u isto vreme!

Slabo nesto oni to rade. Po meni prva faza jos nije zavrsena i spremna za useljenje, da zanemarimo ovu dozvolu za radove na ulicnoj infrastrukturi.

Slabo nesto oni to rade. Po meni prva faza jos nije zavrsena i spremna za useljenje, da zanemarimo ovu dozvolu za radove na ulicnoj infrastrukturi.
Ne znam otkud ti te informacije. Ja sam bio u Lameli B, stanovi su potpuno završeni...čistačice čiste stubište, hodnike, liftoove od prašine...možda ima nešto na spoljnoj strani i krugu zgrade,

Stanovi da, ali treba doci do stanova, prilaz nije završen, ulaz u zgradu. Jasno je da bez sredjivanja ulice nema ni useljenja, ali ozbiljno kasne i bez ulice.

Pa realno kasne. Ja sam se pokajao sto sam kupio stan tu. Za te pare gotovi stanovi u lastavicama i sakuri vidim na halo oglasima. Pa cistile su i u januaru a prizemlje isto stoji vec mesecima i mesecima

Poslednja izmena:
Ovo je diskutabilno sta ce biti sa tom ulicom i koliko ce to da razvuku sad. Nije ni to garancija da da cemo dobiti kljuceve za mesec i poo dana

Dobio sam i ja dopis malopre.

Dakle, 27. januara su poslali dopis u kome piše da se rok primopredaje odlaže usled "razloga koji su van kontrole Prodavca", a danas su poslali dopis u kome piše da su "objektivni i opravdani razlozi koji su postojali u trenutku dostavljanja prethodnih dopisa otklonjeni".

Formalno gledajući, ovo znači da su ugovorni rokovi za završetak radova pomereni za 126 dana.
Ne deluje da će to zaista biti slučaj (samo 126 dana).

Vrh