Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 64.275
Uh, bogme... i to se drastično srozalo zadnjih godina.da se može brzo stići njime na odredište,
Radnim danom popodne sat vremena od YU biznis centra do Slavije...
Uh, bogme... i to se drastično srozalo zadnjih godina.da se može brzo stići njime na odredište,
Najžaljivije mi je što niko od kolega ne živi u mom kraju pa da svi idemo zajedno, kao što rade mnogi koji dele komšiluk.
Država bi mogla ovakve stvari da podstiče, ne znam što ne čini.
Npr. ja bih uveo da svaki automobil za vreme špica u kojem se nalazi 4 ljudi ima pravo da ide žutom trakom, mogu da uvedu neke male poreske olakšice za firme koje obezbede parking mesta za car pooling itd. Verovatno ima dobrih modela na zapadu koje bi mogli da iskopiramo.
Ovaj grad jeste imao nesreću da mu je javni prevoz ostao nerazvijen, ali moramo pronaći modele da se borimo sa preopterećenjem dok ne dobijemo taj famozni metro.
Тo је „FasTrack“ и та „брза трака“ у Лос Аранђелосу је више као електронски систем наплате путарине и сва возила која користе овај систем имају, као код нас, „таг“ уређај. Они тај електронски уређај тамо зуву нешто другачије, али је исто преносив са возила на возило и путарина се плаћа без заустављања возила.U Los Angelesu postoji tzv. Fast Lane koje je i fizički odvojena od ostalih traka. Tipa, ne možeš da se uključiš u nju kada hoćeš, već postoji miljama fizička barijera (nešto kao kod nas za žutu traku u Vladimir Popovića).
Traka se snima i ako si u njoj tokom špica i sam si u kolima stigne ti kazna.
Verovatno bi nešto slično moglo i kod nas da se uvede u špicevima kada ljudi idu na posao i vraćaju se sa istog.
@sjcam to je odlicna stvar al u Americi, kod nas bi svaki treci auto imao lutku iz prodavnice u autu. Pogledaj samo kako sakrivaju tablice na autu, pa ja bih za to sakrivanje oduzimao ne vozacku, vec auto i vozacku na 10 god plus kazna od pola miliona dinara.
I to lutku iz sex shopa@sjcam to je odlicna stvar al u Americi, kod nas bi svaki treci auto imao lutku iz prodavnice u autu. Pogledaj samo kako sakrivaju tablice na autu, pa ja bih za to sakrivanje oduzimao ne vozacku, vec auto i vozacku na 10 god plus kazna od pola miliona dinara.
Ma jok, nije u temi o taxi vozilima i usluzi.Mare i Taxibatica na aparatima...
Ovde bas treba da se poprave stepenice, asfalt i postavi neka masivna betonska zardinjera da se spreci gamad koja tu parkira, ovo na sta sad lici je gore od palanacke autopijace.Pogledajte prilog 194197
Zle cike iz zelenila im zagradile izlaz
Umalo kroz ulazna vrata nije uterao svoj auto. Brat kinez
Jok, samo mu skinuti tabliceTreba na drukčiji način da mu pomere brisače.
Radi, ali se najviše fokusira na centar grada i Novi Beograd, ostatak beogradskih kasaba ih ne zanimaimam osecaj da u poslednje vreme pauk radi malo jace
Nacrtano i u blokovskoj ulici do autoputa