T
temp852
Guest
Ni ja nisam ništa pronašao za noviji pežo, izgleda da zavisi od proizvođača. Mada Volvo koristi Aisin menjače tako da zavisi i od podvrste menjača jer nije svaki Aisin isti.
Ako se neko seća Mikijeve radionice i crtanog o Ubici džinova, sledeći cilj je "Jednim udarcem ubio sam sedam"
Moraću da se dogovorim za procenat sa komunalcima
tebra svaka cast za cimanje. planiram uskoro i ja da krenem, mene nervira mnogo ovi sto blokiraju auta, jer kao ostave da ih pozoves, to je kao neka nova norma, sto mi je sizofreno. ali kao sve odugovlacim, kao kada dodje zona valjda ce to nestati... ako ne nestane, postajem karan
Moja preporuka, ako nemaš nalog na twiteru ( X-u ), napravi ga samo za to.prijavio sam prosle nedelje i slaba vajda izgleda posto se ovaj iz pazove opet parkirao u klupicu mozak. grijesim li u adresama (komunalna.milicija@beograd.gov.rs, usppubg@mup.gov.rs) ?
danas sam ove majstore prijaviJo..
U 22 i nije tolika navala za parking koliko sam primetio, male su one zgradice, predji u 21 da vidis, i tu je zlelena zona pa opet sa gura gde se stigne jer je mnogo više auta q svi bi da stanu ako mogu odmah ispred ulaza...videcemo. bilo je toga u blokovima 22 i ostalim, pa se ocistilo
Решен проблем бахатог блокирања саобраћаја у Немањиној у Земуну испред Милетића, где родитељи иначе стају буквално испред капије да би оставили децу испред школе, као да су им деца неспособна да прошетају 100 метара до капије.
Pogledajte prilog 193802
prijavio sam prosle nedelje i slaba vajda izgleda posto se ovaj iz pazove opet parkirao u klupicu mozak. grijesim li u adresama (komunalna.milicija@beograd.gov.rs, usppubg@mup.gov.rs) ?
@Musa_Kesegia mozda je najbolje da odradis preko twiteera kao @Krstaja.
@Placitum sredice se to nekada, pitanje je vremena. bahati mogu donekle ali ne do kraja