Суштина моје претходне објаве је да је ЈКП Златибор направио тај хаос у претходних 10-ак дана . Не знам да ли сам добро објаснио, али суштина је да су они склонили велике контејнере који су били на местима предвиђеним за то и где нису сметали и редовно се празнили,а уместо њих у двориште сваке зграде су ставили по 2 мала контејнере које не празне често и самим тим уместо сређене ситуације направили су депонију у оквиру сваке зграде .видели сте на сликама на шта то сада личи . Станари су се жестоко побунили,видећемо шта ће на крају бити...
Крцане, није баш адекватно поређење за Златибор ,доста добрих ствари је урађено.,мало ми га огади са тим Шведским столом
... ја јесам критички настројен често овде јер сматрам да оно што је урађено како треба није потребно хвалити јер се ваљда и очекује да се ради како треба ( зато ће можда и за мене неко рећи да можда понекад мрачим ) , али мени је циљ да се лоше исправи а не да критикујем са лошом намером,исто тако сам сигуран и да Браник размишља , поштовани форумашу Вест.