Jel jeste? Kog?A ovo
Serbia is a sacrifice zone
to ne sme nijedan medij da objavi. A to je u stvari iz zvaničnog dokumenta EU.
Beogradjani sem toga ne deluju umrtvljenima. Idu na splavove, kafane.....Napisao sam već
Нико се не би дигао. Гледали би да то као пушачи на онај натпис о опасности од пушења на кутијама од цигарета,Kada bi smeli, pa sa se tek tada digne narod
Једанпут сам путовао у ХР у време "сезоне паљења стрњике" и док се пређе граница ватра нестаје. Мало сам се распитивао иа сазнао да су тамо изузетно активна добровољна ватрогасна друштва и да нема шансе да неко нешто запали да их ови н епримете и пријаве. Казне су огромне.Zašto stanari ne spreče Rome da pale?
Ili zovu vatrogasce?
Ne razumeš ti. RioTinto ima deoničare koji će ih kontrolisati.NBG danas, romsko naselje kod poreske...
Ponovicu, oni ne mogu da regulisu spaljivanje kablova, al zato ce Rio Tinto da postuje pravila i da vodi racuna o zivptnoj sredini...
Sprdnja...
Pogledajte prilog 211308
Pa to, i EU ce da garantuje...Ne razumeš ti. RioTinto ima deoničare koji će ih kontrolisati.
Mislim da je eko straža izašla sa podatkom o 130 mesta za spaljivanje kablova u Beogradu. Ovo imaš i nedaleko ove tačke, pa skoro u svima pravcima.Petak, 4:40... Pored raskrsnice T.Bunar i Nikole Dobrovica, imbecili su resili da spaljuju kablove. Znaci spic na jednoj od najprometnijih ulica, oni su dosli i bez imalo straha, rade ovo.
Spaljivanje kablova kod New Minela i preko puta Elixir Gardena
x.com
x.com
O da... prijavljujem ih redovno, al nista se ne desava, imaju vise prava od nas definitivno. Kad sam bio pre godinu dana i pricao sa njima bilo je oko 10ak porodica... verujem da ih sad ima vise. Od naucno tehnoloskog centra il sta vec mi dobismo ovoNe znam da li je neko pominjao blok 39, mesto nesudjenog centra za promociju nauke. Vec neko vreme se povecava broj roma tamo u centru sume.
Pale sve sto mogu, a zimi ko prolazi tim delom vazduh stipa za oci.
I to sam projavioI sproveli su zice od bandere blizu stajalista u Omladinskih brigada do šume, kradu struju i nikom ništa. Bice veselo kada krenu nize temperature i krenu da pale gume.
Bebe, ljudi sa ptsdom od bombardovanja, kucici, ptice... Dobro pa duva kosava, uglavnom krecu sa vatrometima tokom zimskog perioda kad il nema vetra uvece, kad zbog hladnoce pritiska itd se sve spusta na dole, a tako i to isto zagadjenje (pored ovog default koje imamo) cineci situaciju tragicnijom. Ne hvatam se samo za to, al mi ide na k., ovde jedine promene mogu da se dese kad se promeni ovaj olos sto je na vlasti, al ne verujem da ce se to u skorije vreme desiti, tako da se nadam kosavi da duva tokom cele zimeVerujem da je dim vatrometa pola sekunde sekunde zagađenja koji železara u Smederevu proizvede.
Ne znam zašto se ljudi hvataju za ove sitne stvari koje su istina veoma vidljive umesto da se guraju male promene na velikim zagađivačima.