Izgleda da su vatrogasci ugasili...Da se vratimo na aktuelne zagadjivace... Sta je 200k stanovnika... Ma vredniji su neki tu kablovi
Pogledajte prilog 216508
Moj X profil, za dnevnu dozu depresije
x.com
x.com
Košava odgodila za 10ak dana, dobro smo se i držali.Pogledajte prilog 216529Pocelo rokanje.
Trenutno jedino resenje je da se molimo da kosava duva tokom cele zimske sezone.Evo, palim merac u kuci. 25 ug/m3,
Dodje mi da zaplacem.
Ne mozemo da zivimo ovako.
Ja se smejem od muke. Ovo je ljudi teska trovacina.Znači rešenje je u Božijim rukama!
Šta tačno ne veruju?Zanimljivo je da moje komšije ne veruju da postoji problem zagadjenja-
Ne veruju da u Beogradu postoji problem zagadjenja vazduha.Šta tačno ne veruju?
Kad vide da se zgrada preko puta ne vidi baš dobro šta pomisle?Ne veruju da u Beogradu postoji problem zagadjenja vazduha.
Kad vide da se zgrada preko puta ne vidi baš dobro šta pomisle?
Kad osete miris paljene plastike?
sta znaci "Скибиди сигме флексују загађење:"?Скибиди сигме флексују загађење:
U pravu su, na kraju krajeva bolje da oboliš samo telesno nego psihički i telesno... A sa tim mernim stanicama, konstantnim refrešovanjem indeksa zagađenja gomila je već u zaglibila u pollution anxiety. A stvar je jednostavna, ako smrdi vazduh preskočiš nepotrebne šetnje, ne otvaraš prozore, staviš recirkulaciju u kolima, prilagodiš se koliko je to moguće... A od naricanja nad sudbinom nema ništa.Kad se zgrada ne vidi, kazu da je magla.
Moje komsije su po prirodi optimisti, one ne veruju da se desava bilo sta lose u zajednickom okruzanju kao sto je vazduh.
Mislim da ne veruju, da im se ne svidja sto im kvarim tu neku ideju da su uspeli u zivotu. Ljudi srede stan i kad im kazes da je vazduh nezdrav i otrovan, onda misle "Kako sada da prodam stan i idem negde drugde?".
Jer, ako udisu kancerogen vazduh, onda i nisu bas uspeli.
Kazu da je sve ok.
Pitam zato što postoji puno vrsta negiranja.Kad se zgrada ne vidi, kazu da je magla.
Moje komsije su po prirodi optimisti, one ne veruju da se desava bilo sta lose u zajednickom okruzanju kao sto je vazduh.
Mislim da ne veruju, da im se ne svidja sto im kvarim tu neku ideju da su uspeli u zivotu. Ljudi srede stan i kad im kazes da je vazduh nezdrav i otrovan, onda misle "Kako sada da prodam stan i idem negde drugde?".
Jer, ako udisu kancerogen vazduh, onda i nisu bas uspeli.
Kazu da je sve ok.