Nadam se da imas i zute banke, zene to voleNe znam, ja bas izgledam seksi.
Svako leto sam na Vozdovcu, moja lepsa polovina zivi tamo pa pobegnemo iz centra kada je najtoplije, Kraljevacka je prava oaza mira, imam utisak kao da sam na selu sa kucicama na drugoj strani ulice Plus je i vazduh znatno cistiji, cak i ne ukljucujemo klimu osim kada je 40 stepeni napolju.@centarfor Ne brini se ništa za mene je bromance-a preko glave otkad sam otkrio ovaj forum... Ko želi bromance sa mnom mora sad da stane u red da bude na čekanju... tako da bromanca-a ne manjka nego da vidimo mi sa onim šumama i gorama gradskim šta ćemo ovog leta i šta se tamo konkretno nudi...
Ajde da budem u temi i da napišem da se plašim da ne krenu da kidaju delove Bajfordove park- šume za neku izgradnju i onako je tanka, izgradili su bili i neku crkvu gore pre ne znam koliko godina... To su baš pluća tog dela Voždovca, a i Vozdovac je malo uzvišen pa se primeti razlika u vazduhu u odnosu na centar, kad izađeš iz 48ice recimo na stanici kod FONa primetiš razliku u vazduhu u odnosu na centar grada odakle sam pošao, ne uvek al ponekad da...
Odlicno si ih opisao. Bolesno roblje.Beograd je nezdrav grad. Svaki put kada dodjem svi ljudi na ulici mi deluju bolesno, zuto i umorno. Sta ocekivati od drustva koje ne zeli sebi da pomogne, pre neki dan bio u nekom restoranu, sve puno dece a matorci ne vade cigaru iz usta. Ubise i decu i sebe.
Svako leto sam na Vozdovcu, moja lepsa polovina zivi tamo pa pobegnemo iz centra kada je najtoplije, Kraljevacka je prava oaza mira, imam utisak kao da sam na selu sa kucicama na drugoj strani ulice Plus je i vazduh znatno cistiji, cak i ne ukljucujemo klimu osim kada je 40 stepeni napolju.
Nije musko koliko sam mogao da primetim, mada nikad se ne zna sa danasnjom medicinom, svasta sam video na netuSad bih pitao jel je ta u tekstu pomenuta "lepša polovina" ženskog pola ili se istorija kao sa pojedinim drugim forumašima ponavlja možda je taj eufemizam prosto uzrečica ovde a jedini ja izigravam budalu lol
Ali na stranu to, Kraljevačka je baš u rupi... Sviđa mi se koncept takve gradnje sa dosta parkova i igrališta između, nekako je ušuškan kraj i zaista ako gledaš ka unutra a ne ka Kumodraškoj moze biti i miran kraj, ali ipak je gornji Voždovac bolji...
Па макар било на теми "загађење животне средине и како га се решити"?
Pih, sad sam Boki 13Znači 13.
Upravo tako.I pozovu se vatrogasci i nikom nista