Mozda ste u pravu, ja zaista nisam imao priliku da pogledam kako uzivo izgledaju prethodne faze.Kada ovako sad citam ovo sve sto si napisao, dosta smisleno mi zvuci, s obzirom da ja nisam iz gradjevinske sfere i stvarno ne mogu da kazem koje resenje je bolje od kog, ali ono sto sam video kod mog prijatelja iz faze 2, kada je kvalitet (ono sto mi obicni smrtnici pod kvalitetom podrazumevamo ) u pitanju, ja sam stvarno vise nego zadovoljan. Zidovi, parket, stolarija, izolacija (zvucna, toplotna)… stvarno nemam ni jednu zamerku, a ovo mi nije prvi stan, pa da sad kazem da nemam sa cim da uporedim. Sto se cene tice, cenu kreira i uvek ce kreirati lokacija, a ne kvalitet izgradnje, a kada smo se i nje dotakli, ja sam vise nego zadovoljan dobijenom cenom, tako da na to tek ne mogu da se zalim, pa cak da izvedeni radovi budu duplo losiji od onoga kako inace standardno izvode. Taka da ja stvarno u ovom momentu ne mogu da im zamerim ista.
U februaru ove godine sam hteo da kupim porodican stan u poslednjoj fazi ali cena je bila 4.030 € (s PDV). Pošto imam stanove u drugim kompleksima u Beogradu i van Srbije i na osnovu tehnickog opisa koji sam dobio od njih, ovo mi zaista nije bila realna cena.
Mislim da preko 3.500-3.600€ cena kvadrata za ovo sto su meni poslali ne vredi.
Cuo sam da su korektni sto se tice izmena i da se sve može dogovoriti sa njima ali opet na ovu cenu od 4.030€ koju već platiš, ako krenes sa izmenama koje ti se dodatno naplacuju, ta suma izlazi nerealno za m2.
Svi koji su ranije tamo uspeli da kupe stanove po ceni niže od 3.000€ mislim da im se isplatilo jer je dobra lokacija ali ovo sada zaista nije realno.