I meni su potvrdili da mogu ocekivati u novembru,cak i ako bude decembar nemam zamerki na rokPredaja kljuceva je u Novembru (info od prodaje), ako tako bude bilo ispostovali su rok.
I meni su potvrdili da mogu ocekivati u novembru,cak i ako bude decembar nemam zamerki na rokPredaja kljuceva je u Novembru (info od prodaje), ako tako bude bilo ispostovali su rok.
To ti zavisi od kupatila do kupatila, kod mene konkretno ne mogu da stanu jedna pored druge, ali mogu jedna na drugoj. Pricam o fazi 3Da li neko od kupaca zna da li ima prostora u kupatilu za masinu za susenje i pranje vesa? Mislim da su vlasnici prve i druge faze imali problem sa smestanjem masina.
Ja sam trazio da na tom mestu sklone spusteni plafon da bi stalo jedno na drugoDa li neko od kupaca zna da li ima prostora u kupatilu za masinu za susenje i pranje vesa? Mislim da su vlasnici prve i druge faze imali problem sa smestanjem masina.
Sad si me zbunio malo, kako mislis da sklone spusten plafon? Pa jedna na drugoj masini max idu 170cm u vis, koliko ti je onda spusten plafon i kako ulazis u kupatilo ako ti je plafon nizi od 170cm?Ja sam trazio da na tom mestu sklone spusteni plafon da bi stalo jedno na drugo
Verovatno misli na bojler koji ide u tom delu + masine od 170cm.Sad si me zbunio malo, kako mislis da sklone spusten plafon? Pa jedna na drugoj masini max idu 170cm u vis, koliko ti je onda spusten plafon i kako ulazis u kupatilo ako ti je plafon nizi od 170cm?
Vidis, to mi nije palo na pamet, jer kod mene bojler nije na tom mestu, vrv si ti u pravu, to ima smislaVerovatno misli na bojler koji ide u tom delu + masine od 170cm.
To sam hteo da kazemVidis, to mi nije palo na pamet, jer kod mene bojler nije na tom mestu, vrv si ti u pravu, to ima smisla
Kolko cuh, oko 50ak ljudi je do sad preuzelo.Postavio bih vam jedno kratko pitanje.Da li je ipak neko od vlasnika stanova već preuzeo stan ?
A od koga si cuo, nekog ko je preuzeo vec kljuceve ili rekla kazala?Kolko cuh, oko 50ak ljudi je do sad preuzelo.
Tu sam informaciju i ja dobio pre nekih nedelju dana od prodaje, ali danas videh na oglasima garsonjeru sa slikama iznutra i sa terase koja gleda na dvorište, tako da bi bilo lepo ako bi neko mogao da da neku pouzdanu informaciju.Pitam to, posto meni rekose da jos nije pocela podela
Preuzeli smo stan u cetvrtak, moram reci da super izgleda. Odlicno je sve uradjeno.A od koga si cuo, nekog ko je preuzeo vec kljuceve ili rekla kazala?
Koliko pre toga su vam javili termin za uzimanje ključeva?Preuzeli smo stan u cetvrtak, moram reci da super izgleda. Odlicno je sve uradjeno.
Meni su javili prošle nedelje za 6.12Koliko pre toga su vam javili termin za uzimanje ključeva?
Reci mi sta sve obuhvata procedura preuzimanja i koliko trajePreuzeli smo stan u cetvrtak, moram reci da super izgleda. Odlicno je sve uradjeno.
Dve tri nedelje pre preuzimanjaKoliko pre toga su vam javili termin za uzimanje ključeva?
Racunajte oko sat vremena, prolazak krpz stan, pregled svih stvari da li rade (svetla, roletne), obilazak parking mesta. Nista spec. Samo da se vidi da nema nekih ostecenja il nepravilnoati.Reci mi sta sve obuhvata procedura preuzimanja i koliko traje