Bio sam veceras u stanu,izgleda da je pusteno grejanje,radijatori su dosta topliji i u stanu je ok,ne drzite me za rec da je pusteno ali izgleda takoJel zna neko kada će pustiti grejanje u trećoj fazi?
Danas je nova upravnica poslala dopis Beoelektranama, verovatno ste dobili taj mejl, trebalo bi uskoro da se resi problemPozdrav budućim komšijama. Da li je i vama hladno u stanu ili smo samo mi te sreće? Čim smo videli radijatore znali smo da će grejanje biti problem. Plus su više hladni nego topli. Da li mislite da će biti bolje kad se svi usele?
Kako nova upravnica,zar nije muskarac upravnik?Kad je izabrana doticna?Danas je nova upravnica poslala dopis Beoelektranama, verovatno ste dobili taj mejl, trebalo bi uskoro da se resi problem
Najiskrenije saucesce vam zelimPre neki dan je izabrana, firma se zove la presidenta
Sto? Koja ste negativna iskustva imali il znate nekog ko je imao?Najiskrenije saucesce vam zelim
Ja. I jos dva drugara. Izguglajte i bice vam jasno. Od svih najgorih ona Jelena Terzic i sefica joj, su najgore. Cuo sam od drugara da su fizicki pretili jednom od vlasnika stanova u Petici jer je negodovao. U svakom slucaju svuda ih izbacuju jer su investitorska gamad. Jos uvek nismo razmrsili finansijeSto? Koja ste negativna iskustva imali il znate nekog ko je imao?
Cestitke i od mene, i mi smo ih najurili u Kenediju. Ne mesaju se previse u svoj posao. Taman toliko da upropaste i ono cega se dohvate.Sto? Koja ste negativna iskustva imali il znate nekog ko je imao?
Na stranu loše iskustvo, al kakav je to muškarac koji dozvoli da mu neko fizički preti? Meni niko nikada nije fizički pretio, jer imam stav i fizički izgled radnika obezbeđenja u nekom noćnom klubu, a ne intelektualca, što jesam, ali cenim da bi me stav i izgled intelektualca doveo do toga da bi u nekim situacijama, kao ovu koju opisuješ, neko se možda i drznuo da mi fizički zapretiCuo sam od drugara da su fizicki pretili jednom od vlasnika stanova u Petici jer je negodovao.