Kako je druze? Verovatno nisi citao kako su uradili donji deo cim saljes kako napreduju gore? Ajde idemo ispocetka, slike u prilogu upravo od ovog oblaka koji je naisao... je l dovoljno sto komsije u Viber grupi u prethodnoj zgradi koja je gradjena, ovakve slike salju?
Samo da potvrdim sve sto je komsija napisao! Mislim da nema komsije u Platou koji nije imao problem u stanu. Odvod/dovod vode -haos, rulet kad postavljate masine za susenje/pranje vesa/sudova… mnogi su imali poplave u stanovima, a ovo sa garazom je vrhunac! Nakon sto platite garazno mesto 12 k eur razmisljacete svaki put kad padne kisica da li vam je automobil potopljen… ostave koje spominjete da imamo su takodje bile poplavljene kad je neki dan padala kisa!Kako je druze? Verovatno nisi citao kako su uradili donji deo cim saljes kako napreduju gore? Ajde idemo ispocetka, slike u prilogu upravo od ovog oblaka koji je naisao... je l dovoljno sto komsije u Viber grupi u prethodnoj zgradi koja je gradjena, ovakve slike salju?
Hmmm, ja sam kupac sa Vrtova i mislim da treba da se piše. Ne samo zbog Finvesta već bilo kog investitora. Ako isprave greške na Platou to treba napisati, ako zabrljaju na Vrtovima takodje i naravno pohvaliti ako sve bude OK. Inače to su problemi sa skoro svakom projektom i investitorom u BGOk razumeli smo ali ovo nije tema o projektu Plato Bežanija a gotovo sve primedbe su iznete tako da se vratimo temi.
Kao sto sam napisala sta je problem i zbog cega sam nezadovljan stanar Platoa koji je platio stan 165k, a zivi u stanu sa kartonskim zidovima i poplavljenom garazom, isto tako cu nahvaliti Finvest ukoliko se udostoji da ispravi svoje katastrofalne greske!Hmmm, ja sam kupac sa Vrtova i mislim da treba da se piše. Ne samo zbog Finvesta već bilo kog investitora. Ako isprave greške na Platou to treba napisati, ako zabrljaju na Vrtovima takodje i naravno pohvaliti ako sve bude OK. Inače to su problemi sa skoro svakom projektom i investitorom u BG
@Niksy Ne razumem zasto tebi smetaju moje slike? Ja ovaj projekat niti hvalim niti kudim, jer sam i ja jedan od kupaca. Da si mozda presao temu mozda bi i video od koje faze pratim projekat. Zivim na Ceraku i cesto prolazim ovuda, zarad nekih buducih komsija koji nisu u mogucnosti ili ne zive blizu slikam i posaljem trenutni status objekta. Potpuno razumem Vase probleme i pomno pratim i nadam se da se to nece ponoviti na ovom projektu. Ovo moze da bude i edukativmo kako bi rukovodiocima skrenuli paznju sta se desava na prethodnom projektu.Kako je druze? Verovatno nisi citao kako su uradili donji deo cim saljes kako napreduju gore? Ajde idemo ispocetka, slike u prilogu upravo od ovog oblaka koji je naisao... je l dovoljno sto komsije u Viber grupi u prethodnoj zgradi koja je gradjena, ovakve slike salju?
Ma sve je u redu sto se tice slika, nego dajte se malo dozvati realnosti i pocujte sta imamo da kazemo mi kao vasi eventualni sapatnici. Da sam bio pametan pa ranije da dodjem na ovakva mesta i cujem o investitoru svog stana@Niksy Ne razumem zasto tebi smetaju moje slike? Ja ovaj projekat niti hvalim niti kudim, jer sam i ja jedan od kupaca. Da si mozda presao temu mozda bi i video od koje faze pratim projekat. Zivim na Ceraku i cesto prolazim ovuda, zarad nekih buducih komsija koji nisu u mogucnosti ili ne zive blizu slikam i posaljem trenutni status objekta. Potpuno razumem Vase probleme i pomno pratim i nadam se da se to nece ponoviti na ovom projektu. Ovo moze da bude i edukativmo kako bi rukovodiocima skrenuli paznju sta se desava na prethodnom projektu.
@Nokia666 ti ako si kupac ces lepo sesti u auto i doci na lokaciju da vidis gde se objekat nalazi a ne meni suflirati sta da slikam. I o skelet objektu i o pumpi je pricano u prethodnim postovima. Pogledaj malo moje prethodne fotke pa ces videti i taj skelet objekat.
Slike postavljam obicno subotom (proveri datume) jer se tada prosetam do gradilista a ne razvijam u mojoj glavi teorije zaveri i nisam nikakav PR Finvesta.
Meni je u interesu kao i svim buducim kupcima da objekat bude sto kvalitetnije uradjen kako ne bi dolazili u situaciju kao i vi sa Platoa Bezanije.
Hvala!
@Nokia666 Aman druze, pa nije ovde tema pumpa i skelet zgrada. Ako mislis drugacije, slobodno dodji na lokaciju i slikaj do mile volje te objekte. Svake druge ili trece subote postavljam fotografije i sada treba neko da mi kaze da zatrpavam sadrzajem, ma izvini molim te, ne postoji mozda ni slucajno, to je cinjenica.@Storm
Nema razloga za ljutnju - evo mog utiska - mozda slucajno ali poklopilo se zatrpavanje sadrzajem u trenutku bitne diskusije o manama/kritikama prethodnog projekta istog investitora. Sto se tice fotografija na prethodnih nekoliko strana:
Br Strane, Ukupno slika projekta, Pumpa, Skelet
--------
14, 3, 0, 0
13, 6, 0, 1
12, 14,0, 3
Hahah, au druze al' si ti u ozbiljnoj teoriji zavere@Storm
Vazi se prihvaceno bice slika sve sa pumpom i skeletom! Sad kad si me podstakao da prodjem kroz tvoje prethode postove ovde na temi - nekoliko tvojih postova sadrzi copy/paste sa sajta investitora, a jos nekoliko usmerava na zvanicne kanale investitora. Vise postova detalje koji se mogu posmatrati ocima kupca i prodavca prikazuje ocima prodavca i/ili afirmativno za prodavca. Naravno svako moze da pogleda i proceni sam i stekne svoju sliku, pozz