skojevski vrtlar
Novice
- Učlanjen(a)
- 19.03.2022.
- Pohvaljen
- 5
Vidim da su na sajtu okaceni stanovi druge faze.
Da li to znaci da je krenula rezervacija/prodaja stanova?
Krenula je rezervacija za drugu fazu pre par nedelja. Danas smo bili bas da pogledamo opet i koliko vidim vise od pola je vec rezervisano. Dobijanje gradjevinske dozvole je i dalje u planu da bude do kraja decembra 2022.Vidim da su na sajtu okaceni stanovi druge faze.
U kom rasponu su trenutno cene po m2 ?Krenula je rezervacija za drugu fazu pre par nedelja. Danas smo bili bas da pogledamo opet i koliko vidim vise od pola je vec rezervisano. Dobijanje gradjevinske dozvole je i dalje u planu da bude do kraja decembra 2022.
Gledali smo trosobne i trenutno je izmedju 2200 i 2300 sa pdv-om, zavisno od tipa i spratnosti. Dvoiposobni su vec svi rezervisani ako se ne varam.U kom rasponu su trenutno cene po m2 ?
Hvala. I rekli su nam da će krenuti od maksimalne cene iz Faze I.Gledali smo trosobne i trenutno je izmedju 2200 i 2300 sa pdv-om, zavisno od tipa i spratnosti. Dvoiposobni su vec svi rezervisani ako se ne varam.
Комшија @Локохатман, шкљоцни неку слику па постави5 dana od poslednje kise, na brdu bezanija, nama is dalje izbijaju gejzircici vode u garazi na Platou Bezanija, proverite kakve i kolike pumpe ce da stave na Vrtove ceraka.
i sad se setih, skrenite paznju elektricarima FInvesta da ne buse (dobro ste procitali BUSE) REZERVOAR AGREGATA da bi na isti prikacili uzemljenje!!!!!
Ako ovako nastave bice 3000e/m2 u cetvrtoj fazi...u sta ne mogu da poverujem.
Evo malog uputstva za sve koji gledaju da kupe stan od Finvesta, a brinu se za zvuk satare.Zamolićemo za supermarket bez mesare Šalu na stranu, bukvalno zavisi od pozicije i sprata. Nadam se da do poslednjeg sprata neće stići "urbana buka"
Ne brinite, pricao sam sa ozbiljnim agentima nekretnina, sledece godine sledi veliki pad cena. Euribor ce znacajno skociti, broj kupaca ce zbog toga opasti, a i cene celika i gradjevinskog materijala krecu ka dole zbog stabilizacije na trzistu, dok hrana i inflacija idu gore sto takodje dovodi do toga da ce manje ljudi kupovati stanove jer nece imati za rate i ucesce, tako da ocekuju pad cene nekretninaMa šta je 3000 za Skojevsko, sitnica
Nema sta da navodim da su brave, uticnice i bojler lepo postavljeni kad je to nebitno. Drugari, zvucna izolacija + grejanje + garaza, sta vam nijr jasno? Malo ozbiljniji elektro uredjaj da instalirate (tipa jaci bojler u kuhinji) ima da vam izlecu osiguraci, ceku struju je izvodio "Pera elektro", neki lokalac koji je nabavljao elektromaterijal za stambenu zgradu. Zalim im se da dodju i produze cevi sa terase da mi ne kaplje od komsija kada se sliva kisnica na slivnik od njihive terase iznad jer mi prska moju terasu i prozore (inicijalno prekratka cev), kazu mi "projektant je to tako zamislio".Lepo ste ovo sve napisali...vidim ima dosta toga sa cim niste zadovoljni...mozete li da nam prenesete neke pozitivne utiske sa cim ste zadovoljni sta je dobro,predpostavljam da ima... firma finvest i pozitivne strane
Nista vam ne vredi da proveravate, nit vi mozete da uticete na to nit vi treba to da radite. Sledeca zima koja bude krenula od pocetka decembra, kad budemo krenuli da unosimo so na tockovima, bice kataklizme. Najgore je sto jadni kupci kao odu i pijucu kao pilici stavite ovo dobro, uradite dobru zvucnu izolaciju itd. a oni kao dzelati samo hladno klimnu glavom "bice ok" i urade sve jeftino i isfusere samo pare da uzmu.Комшија @Локохатман, шкљоцни неку слику па постави
Sve OK, samo još nismo videli nijednu sliku poplave, ograde parkinga....Nista vam ne vredi da proveravate, nit vi mozete da uticete na to nit vi treba to da radite. Sledece zime kojabude krenula od pocetka decembra, kad budemo krenuli da unosimo so na tockovima, bice kataklizme. Najgore je sto jadni kupci kao odu i pijucu kao pilici stavite ovo dobro, uradite dobru zvucnu izolaciju itd. a oni kao dzelati samo hladno klimnu glavom "bice ok" i urade sve jeftino i isfusere samo pare da uzmu.
Plato Bezanija jos nije dobio upotrebnu dozvolu. U Januaru je odbijena i u toku je ponovljen postupak. U obrazlozenju se vidi da nedostaje poprilicno dokumentacije a jedno od njih je i ona o elektricnim instalacijama. Deluje neverovatno da se pojavite pred zakonom sa polovicnom dokumentacijom.Nema sta da navodim da su brave, uticnice i bojler lepo postavljeni kad je to nebitno. Drugari, zvucna izolacija + grejanje + garaza, sta vam nijr jasno? Malo ozbiljniji elektro uredjaj da instalirate (tipa jaci bojler u kuhinji) ima da vam izlecu osiguraci, ceku struju je izvodio "Pera elektro", neki lokalac koji je nabavljao elektromaterijal za stambenu zgradu. Zalim im se da dodju i produze cevi sa terase da mi ne kaplje od komsija kada se sliva kisnica na slivnik od njihive terase iznad jer mi prska moju terasu i prozore (inicijalno prekratka cev), kazu mi "projektant je to tako zamislio".
Shvatite, brave, uticnice i bojleri se kupe ako ne valjaju...
Nadam se da je dovoljno da se vidi dokle je doslo ono sto je bilo na oblakSve OK, samo još nismo videli nijednu sliku poplave, ograde parkinga....
Nece vam dati ni plan elektricnih instalacija u stanu, kazu poslovna tajna. Evo pitajte jos nekoga od mojih komsija. Strahujem svaki put kada busim, gde su im prosli kablovi. Ne daju.Plato Bezanija jos nije dobio upotrebnu dozvolu. U Januaru je odbijena i u toku je ponovljen postupak. U obrazlozenju se vidi da nedostaje poprilicno dokumentacije a jedno od njih je i ona o elektricnim instalacijama. Deluje neverovatno da se pojavite pred zakonom sa polovicnom dokumentacijom.
I gradjevinska dozvola je za fazu II Vrtovi Ceraka odbijena u decembru prosle godine zbog toga sto nije dostavljen ugovor o izgradnji nedostajucih elektroenergetskih objekata.Nece vam dati ni plan elektricnih instalacija u stanu, kazu poslovna tajna. Evo pitajte jos nekoga od mojih komsija. Strahujem svaki put kada busim, gde su im prosli kablovi. Ne daju.
Sto je najgore, zgrada pre Platoa koju su radili (ne znam koja konkretno), isla je nekolicina mojih komsija da pita stanare jesu li zadovoljni. 99% su bili extra komentari, bez krupnijih zamerki. Sve vam je macka u dzaku, jednom nekoga pohvalis i on isfuseri. Delicu vam slicice kako kad, zao mi je sto niste u nasoj Viber grupi da vidite sta komsije pisu, nema koji majstor se nije krstio sta je zatekao kada je usao da radi enterijer...I gradjevinska dozvola za fazu II je odbijena u decembru prosle godine zbog toga sto nije dostavljen ugovor o izgradnji nedostajucih elektroenergetskih objekata.
Ograda sa terase se ljusti, fugne u tus kabini su prazne i voda prolazi dole u pod, lose izvedeni priključci za aspiratore u kuhinji pa je potrebna intervencija da se izvede to sa strane.I gradjevinska dozvola za fazu II je odbijena u decembru prosle godine zbog toga sto nije dostavljen