Ide fonoblok sa zadovoljavajucim akustickim svojstvima - Opet ne bas odredjeno.
bas tako, a ispostavilo se da u nase 2 lamele nije bas isti kvalitet radova (i/ili materijala)
meni su vrtovi prelomili najvise jer su bili najprofesionalniji u komunikaciji i imao sam priliku da obidjem zgrade koje su vec radili, plus tamo je meni i zeni najvise odgovarao ponudjen raspodred stanova..
i sa nama su super komunicirali, otprilike do potpisivanja ugovora
Kako su se pokazale ostale stvari u stanu generalno po vašem iskustvu? Tipa parket, sanitarije, stolarija?
materijal ok, zavrsne radove kao da niko nije kontrolisao
Znaci za nas kupce je ruski rulet gde ce se nalaziti market(prednja strana ka ulici ili negde u delu ka sredini objekta) i da li ce mesar koristiti sataru.
ne samo gde market (mesara), vec gde je prijem robe (prilaz kamiona sa zvucnom signalizacijom a i zivopisni i veoma glasni vozaci/dostavljaci te robe)
- pa se onda pojave agregati i ostala skalamerija koja nigde nije bila ucrtana na projektu koji vam je predstavljen (40ak m2 tik uz zgradu gde je na projektu bilo neko lepo zelenilo)
- do danasnjeg dana ne znam da li je iko dobio kote instalacija po stanu (nezvanicno smo saznali da su to radili razne ekipe majstora - kako su znali i umeli, pa ne smeju da daju jer ni oni ne znaju gde su sve instalacije)
- uf, nakaradni ugovor sa First Facility-jem za odrzavanje, kao i upravnik koje je zaposlen u istom tom FF
- to da ne moze da se udje stan do primopredaje je vazilo samo za nas pristojne koji smo mislili da je to OK, normalno i da vazi za sve - oni malo "prodorniji" su se useljavali 7 dana od primopredaje (kada smo mi ostali, ako smo imali kaparisane majstore, mogli da ih uvedemo za mere i ostalo)
- za grejanje cu dati sud sledece godine (i kvalitet i racune), mada ima to nekih zackoljica na relaciji Finvest/Tehnomer/Toplane
ima jos, ovo je ono sto je mene najvise "dotaklo"
ne mogu da gresim dusu, nije sve crno, lepo je smisljeno naselje, dosta solidno napravljeno, samo zelim da vam skrenem paznju (a samim tim i nesretnom Finvestu) da im ne dozvolite da ponove ovakve stvari. valjda su se na nama naucili (pre PB nisu radili komplekse vec samo solo objekte)
dakle nista usmeno sa njima (ili bar ne polazite mnogo vere u to), odmah se organizujte i dobro ih stisnite.