vrtar ceraka
Beginner
- Učlanjen(a)
- 19.02.2022.
- Pohvaljen
- 69
Ja nisam znao da ovo postoji kod nas Iskreno, plasio bi se da budem ovaj donji
Kod nas nema, tri puta sam pitala Makar ne u prvoj faziJa nisam znao da ovo postoji kod nas Iskreno, plasio bi se da budem ovaj donji
Svako ko ovako pocne recenicu ima ozbiljan problem sa svojim egom ;-)Kakve gluposti ljudi pisu na ovoj temi. Pazite ovako da vam objasnim,...
Ne nego ti imas problem sa kulturom, dodjes na neki forum gde ima na hiljade clanova, gde se prati gradnja od nekog regionalnog puta u Priboju do zgrade u Skoplju ili Sofiji, gde ima puno strucnih ljudi i onda mislis da ti kupovina stana u nekom predgradju daje za pravo da zavodis red, vredjas ljude ili da ismevas nekoga zasto komentarise projekat u kome nije kupio stan. Nebitno je da li si to konktetno ti ili neki tvoj komsija, ali to je sustina. Ovaj forum i velika vecina forumasa ovde su ovde pisali i raspravljali i mnogo pre tvoje kupovine i to ce raditi i posle tvoga useljenja, na raznim temama. Nemam ja problem sa egom vec vi sa kulturom...I nisi nov na Ceraku, vec u Skojevskom, zapamti.Svako ko ovako pocne recenicu ima ozbiljan problem sa svojim egom ;-)
Dobro pitanje je cime ste toliko revoltirani?Ne nego ti imas problem sa kulturom, dodjes na neki forum gde ima na hiljade clanova, gde se prati gradnja od nekog regionalnog puta u Priboju do zgrade u Skoplju ili Sofiji, gde ima puno strucnih ljudi i onda mislis da ti kupovina stana u nekom predgradju daje za pravo da zavodis red, vredjas ljude ili da ismevas nekoga zasto komentarise projekat u kome nije kupio stan. Nebitno je da li si to konktetno ti ili neki tvoj komsija, ali to je sustina. Ovaj forum i velika vecina forumasa ovde su ovde pisali i raspravljali i mnogo pre tvoje kupovine i to ce raditi i posle tvoga useljenja, na raznim temama. Nemam ja problem sa egom vec vi sa kulturom...I nisi nov na Ceraku, vec u Skojevskom, zapamti.
Nije mi se svideo pre svega vas odnos prema clanu 11030 na osmoj strani. To me iznerviralo, uglavnom vase ponasanje.Dobro pitanje je cime ste toliko revoltirani?
Pitajte sta vas zanima ako imate, pisite, nije nista nikome zabranjeno, uopste ne vidim sta je problem.
Diskutujemo o vrtovima jer je to naziv teme, a forum i sluzi za diskusiju njegovih clanova i svako je slobodan da pise sta zeli.
Moje ponasanje nije tema, nego naselje Vrtovi Ceraka.Nije mi se svideo pre svega vas odnos prema clanu 11030 na osmoj strani. To me iznerviralo, uglavnom vase ponasanje.
Bas ce da mi kaze sta cu ja da citam neko ko se uclanio pre tri nedelje. Nemojte biti cinicni, postujte druge forumase. Ovde ima ljudi koji su 15 godina na forumu i procitali su hiljade strana o projektima i napisali hiljade komentara, imaju neku reputaciju, a onda dodjete uclanite se, pisete prvi komentar i nekoga kao nipodastavate.Moje ponasanje nije tema, nego naselje Vrtovi Ceraka.
Ja nikog nisam uvredila, samo iznela svoje misljenje.
Ako vam smeta, ne morate citati.
Niti vredjam, niti se svadjam forum je mesto gde svako bez obzira na "staž" moze da iznese svoje misljenje.Bas ce da mi kaze sta cu ja da citam neko ko se uclanio pre tri nedelje. Nemojte biti cinicni, postujte druge forumase. Ovde ima ljudi koji su 15 godina na forumu i procitali su hiljade strana o projektima i napisali hiljade komentara, imaju neku reputaciju, a onda dodjete uclanite se, pisete prvi komentar i nekoga kao nipodastavate.
Pa citajte temu od prve strane pa vidite da li sam pisao. I to nije naselje vec jedan blok zgrada.Niti vredjam, niti se svadjam forum je mesto gde svako bez obzira na "staž" moze da iznese svoje misljenje.
Ne bih se dalje upustala u raspravu sa vama, jer vidim da ste se zato i ukljucili, o naselju niste rec napisali, osim: "I nisi nov na Ceraku, vec u Skojevskom, zapamti."
ja se izvinjavam sto nisam profesionalni forumas od 15 godina radnog staza. Citiram: " Ovde ima svako pravo da pise i iznosi svoje misljenje " - sta je problem tacno i sto se vi uzrujavate oko naziva i da li je u pitanju zgrada ako svako ima pravo da napise svoje misljenje . Takodje citiram: ''Bas ce da mi kaze sta cu ja da citam neko ko se uclanio pre tri nedelje.'' znaci ipak nema svako pravo da pise sta hoce po vama?Kakve gluposti ljudi pisu na ovoj temi. Pazite ovako da vam objasnim, ovaj forum postoji skoro dve decenije i ljudi na njemu prate gradnju svih projekata, kace slike, raspravljaju. Ovo nije privatni forum kupaca stanova u vrtovima skojevskog. Ta glupost i gusenje tema tipa da li je uknjizena koja lamela, gde je kakvo grejanje u kom delu zgrade, kakva je keramika je pocelo na ovom forumu pre par godina sa onim novim naseljem u Visnjickoj banji i ugusili su temu sa tim glupostima koje su vise za skupstinu stanara. Ovde ima svako pravo da pise i iznosi svoje misljenje i nemojte vi da drzite slovo ljudima koji su 15 godina na ovom forumu.
@anci131 sta ste uradili za fazu 2? jel ima neki info u vezi cena?Niti vredjam, niti se svadjam forum je mesto gde svako bez obzira na "staž" moze da iznese svoje misljenje.
Ne bih se dalje upustala u raspravu sa vama, jer vidim da ste se zato i ukljucili, o naselju niste rec napisali, osim: "I nisi nov na Ceraku, vec u Skojevskom, zapamti."
Bukvalno bih odgovorila sve isto, potpuno se slažem sa KnockKnock. Mislim da je najbolje da nadalje ignorisemo kontradiktorne komentare koji nisu u skladu sa ovom temom.ja se izvinjavam sto nisam profesionalni forumas od 15 godina radnog staza. Citiram: " Ovde ima svako pravo da pise i iznosi svoje misljenje " - sta je problem tacno i sto se vi uzrujavate oko naziva i da li je u pitanju zgrada ako svako ima pravo da napise svoje misljenje . Takodje citiram: ''Bas ce da mi kaze sta cu ja da citam neko ko se uclanio pre tri nedelje.'' znaci ipak nema svako pravo da pise sta hoce po vama?
Takodje da citiram i ovo: " Svako ima pravo da komentarise sta god hoce i kako on zeli, a ismevanje nekoga i pridikovanje" ovo ne bih ni komentarisala jer upravo ste vrlo kontradiktorni, ako ocekujete postovanje na osnovu staza na forumu onda ga pre svega i pruzite.