Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Da li se neko informisao o postojanju projekta rusenja za ‘skadar na bojani’. Ili bilo kakav proces vezan za taj predmet?
Komsije iz prve faze da li ste potegnuli neku pricu sa upravnikom zgrade mozda?

Ja koliko znam bilo je 2850€ sad je ovo mozda poslednja informacija od 3000€
Mislim da se cene stanova od 40kvm koji gledaju ka unutrasnjem dvoristu i Skojevskom naselju krecu oko 3150eur (sa pdv-om), a oni koji gledaju ka avali su 3350eur. Znaci manji stanovi
E sad daju neke popuste za postovanje rokova placanja i tt... Informacije su od prosle nedelje :)

Mislim da se cene stanova od 40kvm koji gledaju ka unutrasnjem dvoristu i Skojevskom naselju krecu oko 3150eur (sa pdv-om), a oni koji gledaju ka avali su 3350eur. Znaci manji stanovi
E sad daju neke popuste za postovanje rokova placanja i tt... Informacije su od prosle nedelje :)
Ja sam u soku, i neverici da ta lokacija kosta 3350/m2.

Nije me nikad interesovao ovaj projekat jer je licno ruzna zgrada, ali sam ga pratio jer mi se projekti u okolini svidjaju. Sta se dobija ovde u poredjenju sa projektima Silva ili Buena Vista, da opravdava razliku od 500e/m2 u ceni?

Meni se vise cini da ste vi ovaj komentar napisali da biste izrazili svoj bes nego sto vas cena zaista zanima😂😂😂😂
Potpuno je u redu da vam se nesto ne dopada ali onda ne trosite vreme na pogresnom mestu, posto je evidentno da ovde razmenu mialjenja dele ljudi kojima se projekat i vise nego dopada☺️
Savet koji niste trazili, ne gubite vreme na pogresnom mestu, verujemo da i Silva i Buena Vista imaju svoj forum pa mozda najbolje da odgovor potrazite tamo😊

Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, cinjenica da se meni nesto ne svidja je potpuno subjektivna.

Pokusavam da razumem zbog cega je tolika razlika u ceni jer je moguce da nesto nisam uzeo u obzir. Kako odgovor na ovo pitanje mogu samo da mi pruze ljudi koji planiraju/vec su kupili stan u ovom projektu, jer znaju sta ih je navelo na tu odluku, smatram da je ovo jedina odgovarajuca tema.

Meni se vise cini da ste vi ovaj komentar napisali da biste izrazili svoj bes nego sto vas cena zaista zanima😂😂😂😂
Potpuno je u redu da vam se nesto ne dopada ali onda ne trosite vreme na pogresnom mestu, posto je evidentno da ovde razmenu mialjenja dele ljudi kojima se projekat i vise nego dopada☺️
Savet koji niste trazili, ne gubite vreme na pogresnom mestu, verujemo da i Silva i Buena Vista imaju svoj forum pa mozda najbolje da odgovor potrazite tamo😊
Forum je mesto gde se izlazu misljenja, pozitivna i negativna.
Nije eho komora gde kupci iznose sjajne vesti.

Ja sam u soku, i neverici da ta lokacija kosta 3350/m2.
jbg, to su mali stanovi koji gledaju na Avalu (pozicija sa pogledom se placa dodatno).
Lokacija, kako za koga - ali definitivno je postala veoma atraktivna.
A poredjenje sa okolnim projektima i kod njih su sada cene malih stanova 3+k eur (sa pdv-om).

Lokacija je super! Inicijalni razlog sto smo uopste gledali tu lokaciju je niza cena a prelep pogled.

Kod Silve sam se pre 10ak dana raspitivao za stan sa pogledom na Avalu, na visem spratu i bila je cena 2,8k/m2. Na nizim spratovima je 2,6k/m2. Doduse, radi se o cetvorosobnom stanu, tako da moguce da je deo razlike velicina stana, a drugi deo faza izgradjenosti. Ali opet, ako se nastavi ovakav rast, ni ova lokacija nece vise biti toliko privlacna. :confused:

U vrtovima stanovi od 66+ kvm su isto 2800eur (pa i do 3100 sa top pogledom). Verovatno stanovi od 80+ kvm su jos jeftniji po kvm. Ovo je bez popusta, postoji 4% popusta ako se placa po ugovorenoj dinamici ili 7% ako se odmah isplati 80+% vrednosti stana

Lokacija je super! Inicijalni razlog sto smo uopste gledali tu lokaciju je niza cena a prelep pogled.

Kod Silve sam se pre 10ak dana raspitivao za stan sa pogledom na Avalu, na visem spratu i bila je cena 2,8k/m2. Na nizim spratovima je 2,6k/m2. Doduse, radi se o cetvorosobnom stanu, tako da moguce da je deo razlike velicina stana, a drugi deo faza izgradjenosti. Ali opet, ako se nastavi ovakav rast, ni ova lokacija nece vise biti toliko privlacna. :confused:
Mi smo se zbog cene i opredelili za Vrtove, ali iskreno ozbiljno su podigli cene u odnosu na feb/mart ove god kada smo mi gledali...verujem da je to najvise zbog stepena izgradjenosti i da su stekli poverenje da ce se zgrada def zavrsiti, da imaju sve dozvole,a naravno 4.faza i zbog pogleda...Vista kao projekat izgledala daleko luksuznije i cak se moglo pregovarati za cenu pocetkom godine, ali nama njihovi rokovi nisu delovali realno...

Lokacija je super da je cena kao u prvoj fazi Vrtova. Cene po kojima sad svi ti projekti prodaju obesmišljava sve pozitivne strane lokacije. Moje skromno mišljenje naravno i znam da se svi ne slažu, ali ovo je zaista obod grada.

Cene su previsoke, ali kada se sagleda lokacija bez osvrta na cene - lokacija je ipak itekako prihvatljiva za mnoge.
Imas sve sta je potrebno za kvalitetan zivot u okolini, a nisi daleko ni od centralnog jezgra grada - kada ti je potrebno.
Ocigledno da ljudi kupuju i po ovim cenama, jer im prodaja ide okej (ne gledati sajt, nego zvati za dostupnost stanova) - a ovde mahom kupuju kupci zbog lokacije koja im vise odgovara nego centralniji delovi grada (u sta sam se i sam uverio)

Pogled na Avalu...
Joj, kad im dune "Avalac" zimi...Al' ako prozori dihtuju, onda nema problema!

Bar će vazduh biti čist. Slušam neke ljude na ulici pre neki dan tu u blizini, kukaju na saobraćajne gužve i na to šta ih (nas) tek čeka kad se sve zgrade usele.

Cena 3000k+ pogled na planinu-wtf-ko ti garantuje da tu neko nece da digne zgradu pa da ti zakloni pogled, ipak je ovo srbija zna se red.
Saobracaj horor, prosirice ulicu na svetog zivka kao do sada.
Zelenilo 0, etoti ga kosutljak zelenila kolko oces.
Spredne ulice pored, tezak horor, ako uopste sagrade.
Sve u svemu za izbegavanje, nista ovde lepo nije.

Gužve nisu sigurno veće nego na Vračaru, BNV, Trosarini ili bilo gde u gradu. Ovaj deo tek čeka sređivanje infrastrukture i kad se to sredi može biti bolje nego na navedenim lokacijama.

Upravo to, a gde nije guzva?Guzva je apsolutno u svakom delu Beograda, Banovo Brdo kolaps, Kneza Viseslava kolaps, Tosin bunar potez ka Zemunu klolaps, Novi most kolaps, centar grada kolaps, Gazela kolaps, Mirijevo kolaps ( pricam o spicevima kada ljudi idu i vracaju se sa posla), jako cesto sa na ovim relacijama i pricam iz licnog iskustva, guzva je svuda apsolutno nema dela grada gde guzve nema nazalost, tako da Kneza Viseslava nista nije drugacije niti gore od svega gore navedenog

Poenta priče je da gužve nisu bile ovolike pre zgrada i pre Lidla. Sa Lidlom je počela gužva, sa zgradama bukvalno neće moći da se prođe.
Poenta života na periferiji, a ovo to jeste, je da ne budeš 30 min u koloni i pređeš 500m.
Koja infrastruktura treba da se uradi? Eventualno dole ka Rakovici da idete, to je i logičnije nego preko Ceraka i Brda.

Lako je popovati i uvek istresati negativnu energiju. Koji to delovi grada, a da nisu Senjak/Dedinje, nude vise/bolje?

Ljudi beze iz centalnog jezgra jer je postalo kao u kosnici i to non-stop, sto bi rekli 24/7
Ceo novi beograd, ulice siroke, planski gradjen bar do 2015,imas sve tamo uglavnom it poslove a cena isto preko 3k.

Cena na NBG-u, u blokovima gde imas to uredjenje je preko 4k+ za manje stanove... Plus mnogima ne odgovara ta strana grada za zivot (ne vole ravnicu i blokove)

Slazem se za siroke ulice, ali je i tamo saobracajni haos i kolaps za one koji idu u druge krajeve grada, ukljucujuci i Zemun

Pre neki dan, kada sam dolazio u Srb, sam zaglavio od Aerodroma i do Zvezdare (Bosko Buha) stigao za tacno 2 sata i 20 minuta. Od iskljucenja/ukljucenja za aerodrom dok se ne predje Gazela kao da sam isao pesice

evo hint, za te stanove od 40kvm - Greda koja je medju jeftinijima na NBG-u u bloku 64 (slazes se nije trenutno bas perfektan blok :) ) cene su 3850eur (ovo je info od pre dva meseca, naravno sve su sa PDV-om). Plus garazno mesto je 27k eur... To je vec osetna razlika cenovno

edit: I ja se slazem da su ove cene za Vrtove previsoke, ali nemas mnogo lokacija po gradu koje su nesto bolje od ove (gledajuci kompletno okruzenje), a da nisu sa cenama osetno iznad. Druge periferne lokacije i ne ulazim jer jednostavno ne idu u istu jednacinu, po onome sto sam video na terenu

Poslednja izmena:
Vrh