Mislim da se cene stanova od 40kvm koji gledaju ka unutrasnjem dvoristu i Skojevskom naselju krecu oko 3150eur (sa pdv-om), a oni koji gledaju ka avali su 3350eur. Znaci manji stanoviJa koliko znam bilo je 2850€ sad je ovo mozda poslednja informacija od 3000€
Ja sam u soku, i neverici da ta lokacija kosta 3350/m2.Mislim da se cene stanova od 40kvm koji gledaju ka unutrasnjem dvoristu i Skojevskom naselju krecu oko 3150eur (sa pdv-om), a oni koji gledaju ka avali su 3350eur. Znaci manji stanovi
E sad daju neke popuste za postovanje rokova placanja i tt... Informacije su od prosle nedelje
Forum je mesto gde se izlazu misljenja, pozitivna i negativna.Meni se vise cini da ste vi ovaj komentar napisali da biste izrazili svoj bes nego sto vas cena zaista zanima
Potpuno je u redu da vam se nesto ne dopada ali onda ne trosite vreme na pogresnom mestu, posto je evidentno da ovde razmenu mialjenja dele ljudi kojima se projekat i vise nego dopada
Savet koji niste trazili, ne gubite vreme na pogresnom mestu, verujemo da i Silva i Buena Vista imaju svoj forum pa mozda najbolje da odgovor potrazite tamo
jbg, to su mali stanovi koji gledaju na Avalu (pozicija sa pogledom se placa dodatno).Ja sam u soku, i neverici da ta lokacija kosta 3350/m2.
Mi smo se zbog cene i opredelili za Vrtove, ali iskreno ozbiljno su podigli cene u odnosu na feb/mart ove god kada smo mi gledali...verujem da je to najvise zbog stepena izgradjenosti i da su stekli poverenje da ce se zgrada def zavrsiti, da imaju sve dozvole,a naravno 4.faza i zbog pogleda...Vista kao projekat izgledala daleko luksuznije i cak se moglo pregovarati za cenu pocetkom godine, ali nama njihovi rokovi nisu delovali realno...Lokacija je super! Inicijalni razlog sto smo uopste gledali tu lokaciju je niza cena a prelep pogled.
Kod Silve sam se pre 10ak dana raspitivao za stan sa pogledom na Avalu, na visem spratu i bila je cena 2,8k/m2. Na nizim spratovima je 2,6k/m2. Doduse, radi se o cetvorosobnom stanu, tako da moguce da je deo razlike velicina stana, a drugi deo faza izgradjenosti. Ali opet, ako se nastavi ovakav rast, ni ova lokacija nece vise biti toliko privlacna.
Lako je popovati i uvek istresati negativnu energiju. Koji to delovi grada, a da nisu Senjak/Dedinje, nude vise/bolje?Sve u svemu za izbegavanje, nista ovde lepo nije.
Ceo novi beograd, ulice siroke, planski gradjen bar do 2015,imas sve tamo uglavnom it poslove a cena isto preko 3k.Lako je popovati i uvek istresati negativnu energiju. Koji to delovi grada, a da nisu Senjak/Dedinje, nude vise/bolje?
Ljudi beze iz centalnog jezgra jer je postalo kao u kosnici i to non-stop, sto bi rekli 24/7