Ja sam pitao pre 2 nedelje i rekli su mi 15.03.2024.Rekli su da imaju informaciju Koju su cak I potvrdili da je useljenje od 18.03. Meni su rekli da ce biti u martu. Datum nisu konkretizovali. Totalni haos
3k za ovuZadnja informacija, cene trenutno oko 2800-2900 sa PDVom
Da li je daleka lokacija zavisi od toga gde ti životne aktivnosti gravitiraju. Nekome je Novi Beograd vuk…. Ako živi i radi u naprimer Kraljevu3k za ovuvuk.....daleku lokaciju? Wtf
Tom logikom i u mladenovcu treba kvadrat da bude 3k.Da li je daleka lokacija zavisi od toga gde ti životne aktivnosti gravitiraju. Nekome je Novi Beograd vuk…. Ako živi i radi u naprimer Kraljevu
Apsolutno se slazem, samo nisam imao pojma da i ovde stanovi toliko kostaju. Mislim da se sada sa sigurnocu moze reci da su stanovi u bg 3000e/m2Zapravo logika je da svako prodaje za koliko može da proda, a izgleda da ti projekti i sa tim cenama nalaze kupce.
Pogledaj interaktivnu mapu stanova za treću fazu Vrtova i videćeš da se pola već prodalo.
Drugar je odrastao na vencu, skoro je do tamo ziveo, nikada nismo gledali na tu lokaciju pozitivno. Do skoro je bila… vuko… marketing je cudo. Uvek mi je u pamcenju ostaje koliko mi je vremena trebalo od autokomande do tamo. Plus one ulicice, kuce i sokaci… Iz centra nbg i da ne govorim. Ali kao sto si rekao svako kupuje iz nekog svog razloga, dok ljudi kupuju cena je takva.I starogradnja je jezivo skočila u ovom kraju. Sad kad otvoriš oglase, stanovi u starogradnji u Cerak Vinogradima npr. koštaju od 2000-2400 EUR/m2. Jeftinije ima samo ako su u totalnom raspad stanju i zreli za full renoviranje. Ako toliko košta starogradnja, ja ne znam onda koliko novogradnja treba da košta...
Lokacija je dosta ishajpovana (u nedostatku bolje reči) zadnje 2 godine, možda i zato što u gradu zapravo ponuda i nije neka pa ovi projekti se čine povoljnim kupcima. Generalno će sve to biti super u perspektivi za lokalno stanovništvo jer će i njima cene stanova rasti kako lokacija postaje popularna - samo da to država isprati adekvatnom infrastrukturom
zivim na vidikovcu ceo zivot i nikad nisam merio distancu od centra, nego obrnuto i mozda bi se selio u drugi grad ali u drugi deo grada nikad.Drugar je odrastao na vencu, skoro je do tamo ziveo, nikada nismo gledali na tu lokaciju pozitivno. Do skoro je bila… vuko… marketing je cudo. Uvek mi je u pamcenju ostaje koliko mi je vremena trebalo od autokomande do tamo. Plus one ulicice, kuce i sokaci… Iz centra nbg i da ne govorim. Ali kao sto si rekao svako kupuje iz nekog svog razloga, dok ljudi kupuju cena je takva.
Da li je saobraćaj problematican ujutru i popodne?zivim na vidikovcu ceo zivot i nikad nisam merio distancu od centra, nego obrnuto i mozda bi se selio u drugi grad ali u drugi deo grada nikad.
Zato sto je projektovan kao naselje za sebe. Isto kao i mirijevo.zivim na vidikovcu ceo zivot i nikad nisam merio distancu od centra, nego obrnuto i mozda bi se selio u drugi grad ali u drugi deo grada nikad.
Saobracaj ujutru i popodne nije tolio strasan, jesu guzve ali ne nenormalne. Subotom bolje idi peske posto je tada horor tipa kolona automobila od kilometar.Da li je saobraćaj problematican ujutru i popodne?
Drugar je odrastao na vencu, skoro je do tamo ziveo, nikada nismo gledali na tu lokaciju pozitivno. Do skoro je bila… vuko… marketing je cudo. Uvek mi je u pamcenju ostaje koliko mi je vremena trebalo od autokomande do tamo. Plus one ulicice, kuce i sokaci… Iz centra nbg i da ne govorim. Ali kao sto si rekao svako kupuje iz nekog svog razloga, dok ljudi kupuju cena je takva.