Gospodo, moje misljenje je da ste verovatno preplatili stan, cak i sa sadasnjim poskupljenjem u smislu lokacije koju ste odabrali (iako je volim jako i zivim na istoj) i za taj novac ste mogli bolju novogradnju da nadjete, mozda i kvalitetom, a mozda i kvalitetom i lokacijom, a na kraju krajeva, sve je to subjektivno, jer su potrebe, mogucnosti i svidjanja razlicita od pojedinca do pojedinca. O starogradnji i renoviranju da ne pricamo jer nije tema, ali je svakako isplativije nego nesto cekati i necemu se nadati itd, ali nebitno, izbor je novogradnja i postujem! Sto se tice isplativosti, bez brige, nekretnina je u vecini slucajeva dobra investicija.
Drugo, skojevsko je uzet kao primer, okacicu vam link koji potvrdjuje ono sto govorim, bas iz oglasa, a vdv tehniku koju primenjuje sendvic party necu ni da spominjem, mislim kucam od vrata do vrata da pitam za stan, svasta...
https://www.halooglasi.com/uporedne...&locations=534213,531079,57817&numOfRooms=405
Moram da kazem da realne cene skoro ni ne dodju do oglasa ili odu jako brzo, drugar ce prodavati stan cim resi ostavinsku bas u blizini i vec ima rezervaciju od komsija koji su saznali da je vlasnik preminuo, primera radi...
Inace slucajeve sto sam citao po ranijim komentarima, tipa danas 2000e/kv, popodne 2050e/kv ili posle 4 dana druga cena, to samo pokazuje koliko je investitor bahat i koristi celu situaciju (a i moze mu se), valjda ponuda treba da ima rok vazenja, da je na snazi, dan, dva, ili pet, zar ne? Nema tu cenjkanje, nego posteno pregovaranje ako ima prostora za nesto tako (verovatno da nema jer ove fore prolaze od prodajnih agenata, zato sto kupaca ima,) i onda tu ostaje samo ponuda i vase prihvatanje ili neprihvatanje....
Trece, procitao sam da je cena 2050+PDV, pa ako je to slucaj, 15 minuta mi je trebalo da neobavezno pogledam, takodje novogradnju, bas u vasem komsiluku za malo manje novca, treba proveriti cinjenice, mozda gresim
https://www.halooglasi.com/nekretni...dikovac/5425637022627?kid=3&sid=1648717631534 konkretno ovaj oglas je do 1800+pdv, oglas je relativno sve, od 10.03. tekuce godine...
Vama svakako zelim dobrodoslicu i cestitam kupovinu!