LUCAS
Higher intermediate
Гага":apyykbf2 je napisao(la):Та кућа у Тошином бунару је од наше чланице БекаБеке, односно њеног свекра. То ће се решити на куково лето, тако бар испада кад се чита између редова онога што је сарпанђи Шапић рекао. Волео бих да се варам у мишљењу!LUCAS":apyykbf2 je napisao(la):Sad sam bio mesec dana u naselju "Duska Dugouska". Nikakvi pravni odnosi nisu sredjeni. Govorim za T Bunar, a za Vojvodjansku nema sta vise, pa sve je sruseno. Prema tome nebuloze. Zadnji put su obilazili 2009, osim jedne kuce u T Bunaru gde imaju probleme i to je to!
I ja bih se slozio sa tobom jer tako nam sve ide, ali taj deo ce se morati resiti hteli mi to ili ne. Bice povuci potegni ali se mora resiti. U najgorem slucaju kad "spuste" most na T Bunar. No tu je i INEX (e tu nista nije jasno). Po nekom projektu, tu treba jos mnoooogo toga da se uradi ali ja sam posle zadnje posete postao veliki pesimista te ne verujem da ce grad izdvojiti lovu za ceo planirani (i usvojeni) projekat. Samo kad sam video kraj Vojvodjanske i procitao zavrsetak radova prolece 2014??!! nista mi nije bilo jasno. U stvari, kad malo bolje razmislim, bolje da sedim gde sam i da odmorim od rodjenog grada malo jer mi pripade muka.