MaRkOs
Higher intermediate
Prosao sam danas, nesto muljaju sa bagerom. Valjda za seosku slavu, a izgleda kao pocetak radova ulice.
mekbejn":227dyz3t je napisao(la):Međutim, pre neki dan (čini mi se utorak) je taj semafor bio isključen, i nije bilo NIJEDNOG auta koji čeka. Znači da ovaj deo treba drugačije rešiti SADA, glupo je da čekamo iseljavanja i radove kada može da bude bolje ODMAH.
Moj predlog je da se doda uslovno pravo iz smera IMTa, slično rešenju na Terazijama. To može da se uradi bez opasnosti po bezbednost, jer se ulazi u ulicu sa tri trake, a iz Nikole Dobrovića dolaze dve. Dakle samo je potrebno dodati jednu strelicu na semaforu i isrtati trake na kolovozu.
Evo i ilustracija:
Bkspak":127giesw je napisao(la):Pozdrav svima, imam jedno pitanje mozda cu malo skrenuti sa teme ali i nisam toliko daleko...
zivim u Bežaniji 25 godina a tek nekoliko puta paznju su mi privukle dve zgradice koje se nalaze preko puta IMT-a odnosno iza "striptiz bara". skoro sam prosao kolima i shvatio kako do skoro nisam ni primecivao da postoje, zna li neko neso o njima ??hvala
Гага":23234tv2 je napisao(la):Ма сарпанђи Шапић и његови из жуте странке још нису ни обавештени да су изгубили изборе, а камоли о тамо неким имовинско-правним односима у Војвођанској улици. Они су зај**** и Коштуницу о не обавештености, и то на квадрат.
Маркосе, срећан повратак на форум и питање: да ли може да се честита ?
MaRkOs":31u7j4hh je napisao(la):Гага":31u7j4hh je napisao(la):Ма сарпанђи Шапић и његови из жуте странке још нису ни обавештени да су изгубили изборе, а камоли о тамо неким имовинско-правним односима у Војвођанској улици. Они су зај**** и Коштуницу о не обавештености, и то на квадрат.
Маркосе, срећан повратак на форум и питање: да ли може да се честита ?
Moze, moze!
Та кућа у Тошином бунару је од наше чланице БекаБеке, односно њеног свекра. То ће се решити на куково лето, тако бар испада кад се чита између редова онога што је сарпанђи Шапић рекао. Волео бих да се варам у мишљењу!LUCAS":3irnwoca je napisao(la):Sad sam bio mesec dana u naselju "Duska Dugouska". Nikakvi pravni odnosi nisu sredjeni. Govorim za T Bunar, a za Vojvodjansku nema sta vise, pa sve je sruseno. Prema tome nebuloze. Zadnji put su obilazili 2009, osim jedne kuce u T Bunaru gde imaju probleme i to je to!