Гага
Professional
Кландестино, укњижен плусићћћ, и обавезно да јавиш реакцију комуналног инспектора.
Гага":1fye2ra9 je napisao(la):clandestino":1fye2ra9 je napisao(la):MaRkOs":1fye2ra9 je napisao(la):Stavljenja mala tabla na mestu ociscenog suta preko puta Rome na kome pise privatan posed i zabranjen pristup, tako nesto. :/
I ja sam je video i odmah me uhvatila neka jeza, mislio sam da je tu pravno-imovinski sve sredjeno, al' je ovo izgleda najava nove runde inacenja. Belka, Bezaninac, neke informacije iz prve ruke?
belka":1fye2ra9 je napisao(la):Verovatno inat starog vlasnika. Kao provokacija...
Значи сад ни грађевинци не могу да уђу на посед :laugh:
Значи ипак је почело нешто да се ради/гради на овој парцели, угао Тошин бунар-Николе Добровића. Кућа и помоћна просторија (гаража или радионица) окречене, а по плацу копају канали и постављају цевке.Гага":6gh4tnl9 je napisao(la):
Кландестино, да ли си добио неки одговор од комуналне инспекције ?clandestino":2cl8lchl je napisao(la):Pisao sam pre nekog vremena komunalnoj inspekciji Nbg o problemu drzanja svinja i druge stoke u Vojvodjanskoj i posle desetak dana dobio odgovor:
"U vezi Vaše prijave koja je upućena dana XX.XX.2012 god. Komunalnoj inspekciji Uprave gradske Opštine Novi Beograd, koja se odnosi na držanje domaćih životinja u ul. Vojvođanskoj br. XX na Novom Beogradu, zbog čega se širi neprijatan miris, obaveštavamo Vas da je 22.09.2011 god. doneta Odluka o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda (Sl. list grada Beograda 37/2011), u kojoj je članom 7. propisano da Skupštine Gradskih opština osim Gradskih opština Vračar, Savski venac i Stari grad kojima je zabranjeno držanje, svojim aktima bliže određuju mesta, odnosno delove područja Gradskih opština u kojima se mogu držati domaće životinje (kopitari i papkari, živina i kunići), dok je članom 37. iste Odluke propisano da se akti vezano za član 7. donesu u roku od šest meseci od dana stupanja na snagu ove Odluke. S obzirom da Gradska opština Novi Beograd još nije donela akt vezan za držanje domaćih životinja na teritoriji opštine, a koji je trenutno u proceduri, komunalni inspektor nije u mogućnosti da postupi po Vašoj prijavi do donošenja istog.
KOMUNALNI INSPEKTOR
- - - - - - - - - -- - -
(Ime i prezime)"
Dakle smuckaj pa prospi. Otprilike su prepricali moje pretpostavke iz posta 1256 koji sam ovde postavio jos u maju. I jos su dovoljno hrabri da kazu da je rok bio 6 meseci od 22.09 da se donesu akti po clanu 7, a inspektor mi mrtav ladan odgovara "tako da je to u proceduri...".
Od svih predloga koje smo mi jadnici koji trpimo svakodnevni smrad dobili od zvanicnih i nezvanicnih lica, ubedljivo najbolji je izneo Vucko na ovom forumu. Tako cu ja sada da posaljem ljubazan odgovor ovom inspektoru:
"Postovani, s obzirom da, kako sami navodite, ne mozete nista da ucinite po prijavama za drzanje papkara i kopitara, ja to smatram kao dozvolu da napravim svinjac i krenem u posao sa njihovim uzgojem. Zahvaljujuci Vasem odgovoru sada znam da mi niko nece moci nista, a to je i razlog zasto sam Vam se u stvari javio. HVALA VAM NA DOZVOLI!
Vas veseli Bezaninac"
Pa Metro sigurno necemo da dozivimo. Ali za T Bunar? Nesto ne mogu ni to da verujem. Ne zbog te poslednje kuce, nego sto ce to zaista da izgleda malo nestvarno. Znamo da je lova postajala, ali dali je jos uvek ima, to je pitanje. Taj potez od IMT-a do bivseg SDK, sa sve kozama da se rascisti? Za ne poverovati.relja":2lxfrr9u je napisao(la):Možda neću doživeti beogradski metro, ali ću bar doživeti da vidim Vojvođansku sa četiri i šest traka.
Koliko sam shvatio, a i video, na kojekakvim planovima, planirane su ( a i postoje vec cetiri trake). Ne znam o kakvih sest traka pricamo. I od Studentskog grada, a i iz pravca Vjvodjanske je isto i samo se cekalo da se resi ta kuca na cosku. Inace neke kuce na toj trasi i novac, je vec odavno isplacen (pre jedno desetak i vise godina, tako da je za put eksproprijacija zavrsena), a poznajem licno coveka koji je lovu vec i potrosio. Verovatno je Grizli mislio da je po planu predvidjena i de-nivelacija N.Dobrovica i T. Bunar. Ako je na to mislio, a i to je po planu, onda se u svakom slucaju slazem da se to nece desiti. I ako bih bio licno pogodjen sa takvom odlukom grada ali cinjenica da je lova za to dobijena i odavno potrosena na kojekakve druge stvrai, plus mi smo poznati da nijedan projekat ne zavrsimo do kraja. Meni jedina stvar nije jasna sta ce da urade sa INEX-om kad ga uskoro budeo stigao krak sa mosta? No ako se i T bunar prosiri to ce biti veliki napredak za saobracaj u tom delu grada, a i rascistice se ruglo oko tog dela puta.drum1":1ua7vroc je napisao(la):4 траке је довољно, а то је много мање проширење. поготово да делови, ако се добро сећам, имају дефакто три траке.
MaRkOs":1gv8ma35 je napisao(la):Izgleda da su poceli da sele kucu 256, delimicno je srusen i bocni zid uz garazu. Soon update.