Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 115 30,1%
  • Ne

Glasovi: 238 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,6%

• Ukupno glasača
    382
Pa, to je zloupotreba VS, koja je još jedan dokaz čime se sve nenadležni koristi (i čime će se koristiti, ako ne bude sprečen u budućnosti), radi golog opstanka na vlasti.
Jedan forumaš kaže da pripadnici VS odlaze zbog niskih primanja. Zašto imaju niska primanja? Da nije u pitanju korupcija i preusmeravanje na pretorijansku gardu.
Tehnika je prazna, ako nema kvalitetnog i obučenog ljudstva. Zato ne razumem ovoliko oduševljavanje tehnikom, paradom dok svi ratovi, pa i ovaj ukrajinski jasno uči da bez dovoljno ljudskih resursa ne vredi mnogo skupocena tehnika bilo sa koje strane.

Plate nisu baš očajne ali bi trebalo da se povećavaju. Pritom oni imaju povećanje na osnovu ocene koju dobiju i povećanje koje obično ide uz zakon o budžetu.
Piloti lovačke avijacije imaju preko 350.000 sa letackim dodatkom. I jos jednom brojno stanje je nesto bolje nego ranije ali sada zbog kupovine i proizvodnje nove tehnike fali vojske.
Mislim da je ova poruka u okviru teme, ako nije brisite.

Fotografiju prikazivati na vojnoj akademiji na predavanjima kako će proće svaki pripadnik vojske koji udari na svoj narod.

Prilozi

• IMG-e03206dcd82eced432defc3dd0690142-V.jpg
    IMG-e03206dcd82eced432defc3dd0690142-V.jpg
    166 KB · Pregleda: 43
Elem, kako se pripadnik najelitnije specijalne jedinice nađe u situaciji da bukvalno bude onesposobljen i gotovo linčovan id strane amatera?

Па или је имао наређење да не дејствује, или са друге стране нису били аматери.
Мени се чини друга варијанта.
И још ми се чини да то Вучић сам пролива своју крв како би себи дао оправдање да касније делује жестоко.

Волео бих да грешим.

To nije jedinica koja se bavi razbijanjem demonstracija niti imaju opremu za to. Osim toga na slici vidimo da ih je bilo sedmorica. Demonstranata je pretpostavljam na tom mestu bilo mnogo više.
Mislim da je sve dobro prošlo i da bi trebalo da olade svi jer sudeći po slici ovde su bili ispunjeni uslovi za upotrebu vatrenog oružja.
Ne daj Boze da krenemo tim putem. Sva sreća da su se razbezali nakon što je ispalio metak.

Vrh