Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 120 30,4%
  • Ne

Glasovi: 244 61,8%
  • Ne znam

Glasovi: 31 7,8%

• Ukupno glasača
    395

Evo ih i ovi sa zakašnjenjem ali nešto napisase.
Kao i obično lupaju, tj kažu nešto smisleno tek kada se dogodi. Slabo im je istraživačko novinarstvo. FTC-2000 sigurno nije u opticaju za nas, J-10CE jeste opcija, ali nisu rekli da se Srbija interesuje i za avione 5-te generacije, što je predsednik Vučić indirektno najavio, kada je rekao da će zamoliti predsednika Si-ja za jednu veliku stvar u oblasti odbrane. Kobajagi drže neki nivo, i ne žele da se bave spekulacijama, a u poziciji su da mogu da odu kod bilo koga i dobiju pravi info.

Vidiš sa koliko dana zakašnjenja pišu tekst. Delegacija se vratila pre dva dana.
Po mom skromnom mišljenju pojede ih sujeta, tj onog Vojinovića, dok su im stručni saradnici zaista dobri u analizama, Vukosavljević pogotovo deluje stručno, šteta što su u čeljustima iskompleksiranog despota kakav je Vojinović. Sve objavljuju sa zakašnjenjem, a i kad uvide da nisu bili u pravu, a prethodno su te napušili bez ikakvog povoda, teraju kao da se ništa desilo nije. Što bi rekao djavo u filmu Djavolji Advokat '' sujeta, definitvno moj omiljeni greh'' :D

Ovo je gotovo sigurno maketa Feilong-300D, jer ga nisu nabavili, a oni da to proizvedu nije realno

Vrh