Vec za 6. fazu izlaze cene? Zar nije tek peta faza pocela. Zgrada 5 faze bukvalno ne postoji, nisu jos ni -2 nivo (garaze) uradili.Bio bih zahvalan ako bi mi neko dao informacije u vezi kupovine stana u VK. Ovih dana ce izaći cene za fazu 6, s obzirom da ce zgrada biti gotova za 3 godine, interesuje me kakva je bila dosadasnja praksa. Da li se placa odmah sve, da li kapara prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak kad bude zavrsena zgrada da ili kad?
Pozdrav.
Molim za pomoć i informacije da li je situacija bolja u VK ili su problemi pomenuti i dalje svakodnevica.
Značio bi mi komentar.
Hvala
Bio bih zahvalan ako bi mi neko dao informacije u vezi kupovine stana u VK. Ovih dana ce izaći cene za fazu 6, s obzirom da ce zgrada biti gotova za 3 godine, interesuje me kakva je bila dosadasnja praksa. Da li se placa odmah sve, da li kapara prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak kad bude zavrsena zgrada da ili kad?
Nije baš tako crno kako ovde na forumu može da se pročita. Jeste, ima problema, kao i svuda. Ljudi na forumu se uglavnom žale, niko neće da dođe ovde i napiše kako je izolacija dobra, kako se buka ne čuje baš onoliko koliko bi čovek očekivao na gradilištu (sa zatvorenim prozorima), kako je igralište za decu ok, kako je gradnja generalno dobra (za sve ono što može da se nađe u Beogradu).
Curenja u garaži postoje, ali dobar deo tih curenja je zato što garaža nije još gotova (ulazi voda sa strane, gde je privremena ograda/zid), drugi deo je problem koji pokušavaju da reše (curenje sa površine). Vrata garaže jesu problem, jer često otkazuju (izgleda da nisu predviđena za taj obim saobraćaja). Verujem da će i to nekako da se reši.
Nisam video da je fasada oštećena?
VK su i dalje gradilište, treba i to imati u vidu.