miodragmiki » 12 Apr 2018 08:59 am[/url]":t53fik9t]@niki To je tvoj subjektivni stav. Napisao si i sam da si svojevremeno zvao da pitaš za stan u II fazi...
Evo još jednom UPUTSTVO:
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=530287#p530287:t53fik9t je napisao(la):
NonForumMan » Čet Apr 05, 2018 10:04 am[/url]":t53fik9t]Uputstvo za upotrebu BeoBuild foruma:
1. Gledaj slike
2. Ne čitaj ništa što nije Igorov tekst na prvoj strani.
:lol:
Nisam primetio na drugim postovima ovoliko trolovanja. Nisu mi jasni oni koji neargumentovano pljuju neki projekat. Iz nekog razloga su ostrašćeni, verovatno konkurencija. Primera radi, pogledajte samo kako se ugrađuju prozori na VK pa mi nađite investitore koji tako rade.
Inače, skoro sam prolazio i razgovarao malo sa ljudima na gradilištu. U nekim vertikalama su dosta menjali klime. Po meni je to pametno jer sa nekim Daikin inverterom štedite struju, možete više unutrašnjih jedinica da vežete na jednu spoljašnju pa dobijate dodatni prostor na terasi, kvalitetniji i dugotrajniji uređaj itd. Takođe mi rekoše da su penthouse stanovi malo drugačije opremljeni. Interesantan je taj Ariston Velis bojler, kojim opet možete da uštedite prostor u kupatilu a da ne pominjem estetiku (penthouse standard a za ostale na zahtev). Uskoro mi za II fazu biramo pločice pa sam svraćao i u Porcelanosu. Navodno su pojedinci menjali komplet keramiku. Pohvale za investitora što toliko izlaze u susret željama kupaca. Nisam siguran da drugi investitori to rade.
Po meni jedina "zamerka" je što idu nekih mesec dana ispred roka sa izgradnjom pa se nadam da će se arhitekte izboriti sa vremenom. Do sada, koliko čujem i čitam, dosta vremena im treba da spreme ponudu za izmene. Onda to izađe skuplje zbog dodatnih radova. Eto, dok se neki žale na kašnjenje izvođača, ovde je "problem" jer su ispred roka.
Inače, po meni, cca. 50x110m parka je više nego dovoljno. Izmenom se dobija i više vazduha unutar kompleksa jer su između zgrada u V.Stepe planirani samo prizemni lokali. Nadam se da će na tim prizemnim delovima osmisliti neki sadržaj, baštu ili sl.