Ovo se može razlišito protumačitiIgor":2okoitcx je napisao(la):kao sto sam vec naveo u relax temi nije bilo zvanicnih informacija ili polu zvanicnih u vezi kule dva od strane pr meadzerke ali pojedini izvori koji nisu direktni iz mpc-a ukazuju da mozemo biti optimisti po pitanju kule 2.
A na osnovu cega to? :kafa:KimIlSin":2aj598uy je napisao(la):Sve je izglednije da će biti Ušća 2 :kk:
Hvala jos jednom, a za Eltim mi se ucinilo da je pored Springfielda u prizemlju, ali izgleda da tu pise Etam, a ne Eltim? Ko vidi bolje neka javihoney79":112dcr13 je napisao(la):Da Smeksi hipermarket Idea je u podzemnom nivou (3500 kvm)
Kako vidim www.usceshoppingcenter.com je vec preuzeo ECE .
Dopada mi se sto je food court na dnevnom svetlu.mada mi je malo krivo sto ce u pogledu na reku uzivati samo iz wellness centra.
Treci sprat delom zauzima i uprava shopping centra...ovo sa leve strane su kancelarije.Koliko sam shvatio u nekim prethodnim najavama
treci nivo je namenjen sportu i rekreaciji.Tako da ne verujem da ce tu biti nekih lokala.
Eltima nema...odakle ti to da je Eltim imao lokal?
Vapiano kompanija daje licence za otvaranje njihove radnje i svi lokali su uvek na prvoklasnim lokacijama i imaju stroge zakone kako mora sve da izgleda. Znaci mozemo sigurni bidi da ce i nas Vapiano u ovom fazonu izgledati.dusan":fbj0e8oi je napisao(la):Ammmm.... izgleda veoma :kk:
... samo se bojim da u Beogradu to nece biti bas tako.... (mozda i gresim) :/