Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

Meni se dopada kako je resen logo Usca. Prosto je i jednostavno, citljivo i ima lepu simboliku i asocijaciju na sam izgled objekta... :kk:

Ne znam da li ste culi da im je pao ceo plafon u molu ili sprat, nisam sigurna. Toliko o kvalitetnoj gradnji... Tako da ono koso na slici definitivno nisu stepenice, mada bih volela da jesu :)
Takodje su prodali BIGZ iste nedelje kada su ga kupili.
Volela bih da nisam u pravu! Mada videcemo.....

odakle ti takve informacije za sprat i za prodaju bigza

f_IMG3310m_b266544.jpg

Sad sam bas gledao fotku sa predhodne strane i mislim da je Steva pogresio i da to nisu pokretne stepenice nego kao neka aluminijumska konstrukcija koja verovatno ide gore mozda ventilacija klima i sl.

Koliko sam ja mogao da primetim na licu mesta, to jesu pokretne stepenice samo sto su jos uvek zapakovane kako se nebi habale i prljale tokom molerisanja i krecenja, a kada se zavrsi bice otpakovane i pustene u rad.

moguce da gresim mada mi deluju malo presiroko, doduse ako je to pakovanje preko moguce da su ispod normalne velicine

^^ jesu pokretne stepenice, ista stvar kao i u objektu verana. Deluje ti siroko zbog zuma, a radi lakse poređenja imas onaj crveni aparat za gašenje požara pa eto smisli dimenzije :)

Dobar deo fasade je postavljen, sad je ostao najlepsi deo da odrade prednju stranu, a ukoliko sam dobro video cini mi se da su stavili stakla na drugi sprat, pokazacu na slici na sta mislim. Stvarno ne mogu za ovo da tvrdim 100% jer sam u poslednjem trenutku pogledao (vozio se devetkom kuci).

I meni se cini da su stakla postavljena. to je narocito vidljivo nocu jer se Hajat i ostala cuda iz blokova 20 i 21 reflektuju na fasadi Usca. And they can't reflect on the thin air, can they?

Sad bas gledam slike od 8. novembra i uporedjujem sa onim sto sam danas video i pomak je znacajan, ali bih tako voleo da nekako mogu da se usetam na gradiliste i da vidim sta se dogadja unutar objekta.

p.s. staklo deluje totalno smekerski :D

Ovom ovde nije mesto, al nema nikakva opsta sekcija te cu ga ovde staviti ;) Ne znam da li ste primetili one "novi svedski brend uskoro u beogradu"... E pa meni nekako delovalo to zanimljivo i otisao ja na sajt zekstre kad ono ni tamo ne pise koji je brend, al ima par fotografija...
Ne bude mi mrsko izguglujem H&M slike, kad ono jedna od tih slika sa zekstrinog sajta se pojavila tu.....

Te me to vodi do zakljucka da cemo uskoro imati H&M u Beogradu. :D

Kralja Milana 23 (bivsa Nolitova knjizara) ;))

Vest za h&m mi prosto deluje neverovatno (jer sam imao neke drugacije informacije) tako da i dalje tesko sve ovo prihvatam. Meni je isto zao zbog nolitove knjizare i drago sto h&m dolazi u srbiju makar i u ovakvoj formi, ali zar vam se ne cini da je ovaj prostor mali za h&m prodavnicu?

// zadnjih par postova bas offtopicujem, sorry :D

Ambassador":32kuwdcv je napisao(la):
Pre za ovu temu, http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=426
Drago mi je zbog H&M-a, ali je užasno zbog knjižare! Zar će jedina knjižara koja nam ostaje da bude Plato?!!? Šta je sledeće, Geca Kon?

Stvarno, SRAMOTA. :rant:
Geca Kon nažalost već pakuje kofere...
A za Nolit nemam reči. Pre dve-tri godine sam gledao na TV-u neke turiste iz Zagreba kako hvale Beograd jer nigde nisu videli u glavnoj ulici toliko knjižara, navodno su po Zagrebu skoro sve pozatvarali. Kad, eto ti - mućak, sad smo i mi krenuli isto...

pa o velicini prostora i ja razmisljam.... ali gledam one bilborde Najpoznatiji svedski brend, pa slike na zekstrinom sajtu koje su iz H&M kataloga... Ne znam... Nekako je previse stvari koje se poklopilo, sem ako nije neki do jaja marketinski trik
A kolika je uopste ta knjizara nolita, koliko duboko ide, i jel ima donji deo, ili prvi sprat?

Ma jeste H&M

Zekstra se marketinski igra sa tim "pogodi ko je", a izvalili su se u internet adresi:

http://www.zekstra.com/hm_beograd_s.html

Mislim da je Nolitova knjizara bila mnogo veca nego sto je to sa ulice izgledalo.

to je pomalo premali prostor za H M, mada sam jednom sanjao da sam bio u H&M koji ima upravo takav prostor i da ispod postoji jos jedan veliki sprat. Ne znam da li st ebili ove zime u H&M, totalno su prsli, uveli su neku indijsko-butansko-kambodzansku marku (tipa tekstilni Bolivud) koja ima sada zauzima oko 55% muskog asortimana - stvari su bofl poslednji.

^^ u da, ja sam se zbunio, pitajući se šta ono traži u muškom odeljku??

A tako znaci onaj krs na uglu resavske i kralja milana je zapravo renoviranje radnje za potrebe H&M-a.

Moracu da slikam kako su ogradili izloge sa sve iscepanim najlonima i trulim i prljavim daskama.

Vrh