BOKI SMOKI
Advanced
:|
Вучко, обичај је да се наведе извор информације и линк, по могућству.vucko":1j9053ar je napisao(la):Похвале напретку изградње моста преко Аде
Pa neznam da li smeta ili ne, ali ako to stoji u nacrtu i projektu, valjda se tako mora raditi, a mozda i ne mora, ko zna, kod nas je sve moguce, ali neverujem da ce sve da urade, a da ostave taj kraj. Mi moramo da radimo sve po dva puta, a pogotovo sto je taj kraj tik preko puta Airport City, koji koliko sam razumeo i gledao na sajtu treba da gradi dva predivna Hotela????!!! Koji ce gledati gde, svasta.gaudi":2ldfti2g je napisao(la):Taj mali karton city ispod N.Dobrovica nista ne smeta UMP-u tako da ne verujem da ce to u skorije vreme da resavaju. A da je ruglo, ruglo je. Jedino sto drzava/grad mora da raskrsti, kako da resava problem eksproprijacije, a da resavanje ne traje 10 godina. Vidim da su u nacrtu budzeta grada za 2010 predvidjena sredstva za izgradnju stanova za raseljavanje. Da li je to dovoljno, videcemo.
Kad sam rekao da su u nacrtu budzeta grada predvidjena sredstva za izgradnju stanova za raseljavanje, nisam misli da su to stanovi za raseljavanje divljih naselja. Mislio sam na ljude koje ce da zakaci eksproprijacija pa ce im rusiti kuce.LUCAS":2him2vzx je napisao(la):Pa neznam da li smeta ili ne, ali ako to stoji u nacrtu i projektu, valjda se tako mora raditi, a mozda i ne mora, ko zna, kod nas je sve moguce, ali neverujem da ce sve da urade, a da ostave taj kraj. Mi moramo da radimo sve po dva puta, a pogotovo sto je taj kraj tik preko puta Airport City, koji koliko sam razumeo i gledao na sajtu treba da gradi dva predivna Hotela????!!! Koji ce gledati gde, svasta.gaudi":2him2vzx je napisao(la):Taj mali karton city ispod N.Dobrovica nista ne smeta UMP-u tako da ne verujem da ce to u skorije vreme da resavaju. A da je ruglo, ruglo je. Jedino sto drzava/grad mora da raskrsti, kako da resava problem eksproprijacije, a da resavanje ne traje 10 godina. Vidim da su u nacrtu budzeta grada za 2010 predvidjena sredstva za izgradnju stanova za raseljavanje. Da li je to dovoljno, videcemo.
http://www.beoland.com/ump/most.aviLUCAS":rbeb3cih je napisao(la):Pa tako bi trebalo da bude, ali pouzdano znam da je to malo naselje potpuno legalno, nije divlje sigurno, osim Roma koji su na samom kraju ul. V Nazora tik ispod N Dobrovica. Znam cak da je veliki novac i isplacen za jedan deo do T Bunara, a i da je podeljeno nekoliko stanova na Kosi pre par godina. Gledao sam projekat (trebao mi spec software da otvorim) za ceo UMP i stvarno izgleda impresivno, cela veza sa mostom preko Ade. Nego danas sam gledao na Google 3D i videh da most sa novobeogradske strane ide preko J.Gagairina i spusta se na tu novi trasu. Jel' to samo los model napravljen na Google ili ce zaista biti tako? Mozda je pricano na forumu i ranije ali sam mozda propustio. :bash: